Akrilo Paletės Eyeshadow Makiažas Organizatorius Stovėti Kosmetikos Laikymo Laikiklis Atveju

€3.85

-46%

€7.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauke organizatorius, lauke makiažas organizatorius, eyeshadow press tool, lūpų dažai stendas, milteliai paspauskite įrankis, 10x makiažo veidrodėliai, eyeshadow pallete organizatorius, elf fondas paletė, eyeshadow turėtojas, makiažo rinkinys.

Aprašymas:

Didelis Dydis: 9.7x7.2x2.8inches (24.7x18.2x7cm), Ši užrašinė su nuimamu vidaus dozatoriais organizuoja individualius kompaktiškas makiažas produktų.

Top Premium Acrylic: Pagamintas iš tvirtos, atsparumas įbrėžimams ir aukštos kokybės Akrilo, su puikiai atsparus oro ir daug stipresnis nei stiklo, todėl daug daugiau atsparus smūgiams ir saugiau.

Palaikyti tvarką: Skaidri saugyklų, kad jums lengva pastebėti, kad vienas jums reikia.Galite reguliuoti pagal dydį makiažas ir storis milteliai.Puikiai organizuoti visus savo makiažas kompaktinės pudros, įskaitant veido pudros, blushes, akių šešėliai, lūpų dažai, nagų lakas, kiti, kosmetikos ir brangenybės.

Niekada neišeina iš stiliaus: Ji gali būti patogiai laikomi vonios, makiažo skaitikliai, indaujos, komodos, ir dauguma stalviršiai.Geriausia dovana moterims, mergaitėms.

Puikus makiažas saugojimo vienetas makiažo vartotojai ir specialistai, kad jūsų milteliai, blushes, žymekliai, akių šešėliai švarus visą laiką.Lengva valyti.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apytiksl.24.7x18.2x7cm/9.7x7.2x2.8inches

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Makiažo Paletė Organizatorius

Pastaba:

1.Prašome leisti 1~3 cm paklaida dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome suprasti, ačiū

dydis 24.7x18.2x7cm
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
unit_count_type skaičius
Savybės Patvarus, atsparumas įbrėžimams
unit_count 1
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)
item_type makeup palette organizer
Modelio Numeris makeup palette organizer
Spalva Aišku

Panašūs produktai