3in1 " Qi "Belaidžio Kroviklio Už Airpods "Apple" Watch5 4 3 2 IWatch Greitai Wireless Charging Pad "IPhone" Xs Max "Huawei" Xiaomi

€3.07

-35%

€4.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ldnio pd charger, kroviklis iwatch, official xiaomi, evoque wifi, kroviklis, appl žiūrėti, garbės galia banko chi, garbė, zmi, "ipad" iwatch įkroviklis, cubot r9.

Aprašymas:

3 1. BELAIDIS KROVIKLIS PADAS: vienu metu krauti iki trijų prietaisų – obuolį Žiūrėti, AirPods Pro/2, ir "iPhone" (8 arba naujesnės versijos) arba Qi-leido išmanųjį telefoną – visi iš vieno aptakus, modernus įkrovimo motina.Nereikia prijungti tris laidus kiekvienam įrenginiui nebėra, naudoti įkrovimo pagalvėlę už jūsų "Apple" žiūrėti "iPhone" ir Airpods vienu metu!Belaidžio kroviklio yra dvi spalvos, ir mes laivas elementą su atsitiktinių spalvų.Jeigu jums nepatinka spalva gavote, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinamosios išmokos.

PAŽANGIOS SAUGOS APSAUGA: triple greito įkrovimo motina priima keletą prietaisų įkrovimo dizainas, kintamas įkrovimo stovo dizainas, LED indikatoriai(šviečia žaliai, kai apmokestinimo patogiai miegoti), neslidus sriegis įkrovimo efektyviau.Taip pat multi-apsaugoti technologijos suteikia temperatūros kontrolės, nuo srovės apsauga,viršįtampių apsauga, trumpo jungimo apsauga, over-power protection, EMF, apsaugos, užsienio objekto apsaugą.

UNIVERSALUS SUDERINAMUMAS: DC 1.8 A~3A įvesties Samsung Galaxy S9 / S9plus / S8 / S8plus / S7 / S7 Edge / S6 Krašto Plius / 5 Pastaba Serija (10W); "iPhone" 11 11pro/11 pro max/X / 8 / 8 Plius / Xs / Xs Max / XR (7.5 M) ir kitus ki-leido telefonus(5W); už "apple ""apple" žiūrėti serija 5/4/3/2/1(NE SERIES 3 SU VISAIS OS6 ŽEMIAU SISTEMA).QC 3.0 Adapteris reikalingas greito įkrovimo(neįtraukta). (Galima Tik už "Apple" Žiūrėti, o Ne "Samsung" Žiūrėti)

ATVEJU-FRIENDLY & ANTI-SLIP: 8mm indukcijos atstumas padeda įkrauti jūsų telefoną, neatsižvelgiant išjungti telefoną atveju.Du anti-slip silikono temas nebūtų jūsų "apple" žiūrėti "arba" iphone " nuo kritimo.USB-C įkrovimo uostus, ir jeigu USB-C kabelio padaryti įkrovimo stabilesnis ir greitesnis.

LENGVA NEŠIOTIS IR 24 MĖNESIŲ GARANTIJA: Su tik 27 x 9 x 1 cm dydis ir svoris 168 g, galite net įdėti ją į kišenę ir nešiotis bet kur, idealiai tinka jūsų on-the-go gyvenimo būdą.

Techniniai duomenys:

specifikacija

Medžiaga: ABS medžiaga

Belaidžio įkrovimo standartu: Chi

Įvesties sąsaja: USB sąsaja, integruotas produktas

Įėjimo įtampa / srovė: 9V / 2A 9V / 2.7 arba 12V / 2A

Žiūrėti: 2.5 M Ausinių: 3W (įdėti į mobilųjį telefoną: 5W (7.5 W))

Išėjimo įtampa / srovė: 10W 15W 7.5 W 5W

Darbo dažnis: 110-205KHz

Įkrovimo efektyvumas: ≥73%

Gaminio dydis: 280 * 90 * 10mm

Produkto svoris: 180g

Linijos ilgis: apie 100cm

Gaminio spalva: balta, juoda

Pakuotė:

1 * Ultra-plonas Belaidis kroviklis

Pastabos:

Pastaba:QC 3.0 Adapteris reikalingas greito įkrovimo(nepridedami)

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Belaidžio Kroviklio
Išvesties Sąsaja WiFi
Pakuotė No
Belaidžio įkrovimo standartu Qi
Naudoti Wireless Charging
Greitai įkrauti Taip
Protingas Mokestis Taip
Ekranas No
Medžiaga ABS medžiaga
Prekės Pavadinimas centechia

Panašūs produktai