Mini Dviračių siurblys CO2 Mygtuką, Pripučiami, Amerikos Ir prancūzijos Burną Dviračiais, Dviračių Priedai Už Kalnų Dviratis

€6.62

-24%

€8.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių co2, co2 mini, juoda co2 pripūtimo, co2 dujų pripūtimo, dviračių co2 siurblys, sks co2 pripūtimo, kamanos sagtis, mini co2 difuzorius, viv mini co2, jautis tatuiruotė.

Mini Dviračių siurblys CO2 Mygtuką, Pripučiami, Amerikos Ir prancūzijos Burną Dviračiais, Dviračių Priedai Už Kalnų Dviračių Oro purškimo antgalis: SCHRADER / PRESTA Funkcija :Pripučiami mygtuką, Jungtinės amerikos valstijos, Prancūzija Bendroji dujų vožtuvo rankena, Pripučiami Šalčiui atsparus korpusas.One touch apsauga nuo užšalimo CNC oksidacijos gydymas / bendrai naudojami Jungtinėse amerikos valstijose ir Prancūzijoje Anglies dioksido dujų cilindras: quick-fill butelį, kuris yra lengvas nešioti (dėvėti pirštines, siekiant išvengti užšaldymo), sveria apie 25.3 G, Paprastai naudojami 700C road padangos, galima pasiekti svorio 120PSLI ir gali pasiekti 40PSI su 26 colių 1.95 kalnų padangos, Kaip naudoti (išsamios nuotraukos taip pat parodė, p. 1). Sugriežtinti cilindrų pagal laikrodžio rodyklę 2. Suderinti oro antgalis su antgalis vidinis vamzdis ir priveržkite tiesiogiai 3. Paspauskite mygtuką pridėti reikiamą kiekį anglies dioksido dujos, o tada paspauskite 4. Išimkite oro siurblys ir užbaigti infliacija.Pastaba: Per ir po infliacijos, cilindro ir kandiklį greitai atvėsti ir užšaldyti.Po pripučiamos, būti atsargūs, siekiant apsaugoti jūsų rankas ir išsukite kandiklį.

3 tipas Mini Dviračių Siurblys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Lydinys
tipas 2 Automobilių padangų pripūtimo
Pavadinimas Dviračių siurblys
vardas, pavardė 2 anglies dioksidas siurblys
Tipas Dviračiai, Dviračių Aksesuarai
dydis 45.3 * 30.9 mm

Panašūs produktai