LN005630 1pcs Apsaugoti Maišą Atveju Pioneer XDP-300R AK100ii Cowon Plenue 2 P2 M2 ONKYO DP-X1 Sony FA-2a Rinkiniai ir Kt.

€10.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mp3 grotuvas cowon, 4 cpu, dj pioneer, pioneer ausines laidines, cd grotuvas onkyo, onkyo imtuvo nuotolinio, paua shell, atveju onkyo dp, cowon plenue atveju, cowon.

Prašome vartoti anglų kalbą, susisiekite su mumis.Ačiū už jūsų supratimą.

Prekės Būklė: Nauja, be mažmeninės pakuotės.

Dydis: 19cm*11,5 cm*2,5-4mm, tinka AK seires DAP ir Onkyo,Pioneer serijos DAP ir sony FA-2a ir kt.Kaip matote iš šio sąrašo.Naudokite šį maišelį pretect jūsų Mašina Švari ir kaip nauja ilgą laiką,

Mokėjimo

Šis mokėjimo metodas yra speciali Jntprojektai.lt klientas.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš biding. .

Pristatymas

Atkreipkite dėmesį: Šis punktas yra vežamos iš kinijos Registruoti Mažų sklypų, Pastaba :Mes pasirinkti geriausią laivybos kelią jums.Pvz.: Galite pasirinkti singapūras nedidelių siuntų, kai jūs pateikiate užsakymą, bet gal mes laivas jį iš švedijos mažas sklypas jums.Visos prekės bus išsiųstos per 2 -5days po mokate .

Paprastai tai užtruks apie 25-35 dienas daugelis šalių gauti.Tačiau kai kuriose šalyse užtruks ilgiau laiko 30-40 dienų gal, kaip Ukraina , Rusija , Italija ,Vokietija, Prancūzija ir kt.

Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.

Kokių nors klausimų, prašome išsiųsti laišką su mūsų 24 valandų tarnybos elektroninio pašto dėžutę , Mes tau duos atsakymą per 48 valandas.

Jei prekė yra su trūkumais, prašome leiskite man žinoti, kaip galima greičiau po to gauti.Prekės bus grąžintos savo pradinę būklę, siekiant gauti jį negrąžinami ir pakeisti (prašome teirautis mums grįžtant adresą, prieš jums pristatyti jį atgal.) Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, kai laivybos produktų.

Pardavimo Sąlygos

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti visi ginčai dėl ALi, prašau, duok man progą išspręsti jokių problemų, ir mes stengiamės patenkinti savo reikalavimą.

Prekės Pavadinimas EachDIY
Modelio Numeris se535 Se846 UE900
Pakuotė Taip
Elemento Tipas Earphone Cables

Panašūs produktai