5vnt Virtuvė Anti-Tepalas Valymo Šluostės Veiksmingai žvynų Nuvalykite Skudurėliu, Valymo servetėlės Home Skalbimo, Indų plovimo, Valymo Rankšluostį

€4.03

-26%

€5.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max logotipą, pu.

Karšta! 5VNT Anti-tepalas Valymo Šluostės Virtuvė Super Absorbentas Mikropluošto Valymo šluostės Namų Plauti Indų, Virtuvės Valymo Rankšluostį

Švarioje namų aplinkoje, atneša tvarką ir komfortą.Naudinga žaliava canimprove mūsų valymo patirtį ir stiprinti mūsų kasdien laimės indeksą.Padaryti valymas paprastas ir efektyvus, jums nebereikia jį atmesti.

Pagrindinės Savybės

✅Unikalių Pluošto Medžiaga: Galingas ir greitai pašalinti nešvarumus.Pluošto storis yra tik 1/200 plaukų, tačiau ji gali sugerti dulkių, dalelių, arba skystis 7 kartų savo svorio.Vandens ir aliejaus galima atskirti greitai ir skirtingų dalių valymas gali būti baigtas su skuduru.

✅Lengva Valyti: Šios servetėlės turi nuostabų apsivalymo galimybė, kuri yra patogi ir taupo laiką.Tai reiškia, kad, kai ji būna užterštas įvairias dėmes, jums tik reikia naudoti valymo skysčio pašalinti dėmes ant jo paviršiaus.

✅Jokių Pėdsakų: Griežtas dažymo procesą, todėl, kad tai nesukels problemų nuspalvinimas ir taršai valant paviršius straipsnis, ir apsaugoti savo mylimą baldai.

✅Turtingas Dydis: didesnio dydžio taupo pastangų ir lengvai pašalina didelius plotus dėmes.Dviejų dydžių yra prieinami susitikti kasdien, namų valymas.

Įvairių kartų "vienas audiniai" vietoje

"Stalo & Virtuvės indai ir prietaisai & Skaitiklis viršuje" stiprus vandens absorbcijos pajėgumas padeda sausas iš karto, siekiant užkirsti kelią bakterijų augimą.Nepalieka pėdsakų s ir apsaugoti virtuvės įrankiai, kaip naujas.Didelis dydis leidžia greičiau valyti didelius plotus.

"Automobilis" Ji padeda išvalyti viduje ir išorėje automobilį greitai ir gerai, be žalingų priemonių, automobilių, ir lankstymo saugojimo neužima daug vietos.

Specifikacijos

Produkto Svoris

25X25cm:18g

30X40cm:30g

Gaminio Dydis

(L x W x H)

25X25cm

30X40cm

Spalva:

Atsitiktinai

Pakuotės Turinys

Stiklo Poliravimo Valymo Drabužius x 5VNT

Medžiaga

Pluošto

Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Modelio Numeris Žvynų rpg rankšluostį
Gamyba šveitimo padas
Naudojimas Valymas, VIRTUVĖ
virtuvės įrankiai Cozinha
dydis apie 25X25cm / 30X40CM
Medžiaga MIKROPLUOŠTO
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Svoris 30G
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai