Daugiafunkcinis Silikono Nutekėjimo Kilimėlis Džiovinimo Patiekalų Trinkelėmis Karščiui Atsparus Slydimui atsparus Dėklas Nustatyti Masažo Kilimėliai Virtuvės Patiekalas Kilimėlis

€6.47

-26%

€8.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: drenažo lanksčia žarna, virtuvės kriauklė indų džiovinimas, virtuvės organų, elektros shawarma, mini virtuvė, silicio indų džiovinimo kilimėlis, virtuvės storag, brabantia silikoninių indų džiovinimo kilimėlis, silicio indų džiovinimo kilimėlis virtuvė, koja siurblys, žarna.

Aprašymas:

Savybės:

Saugi medžiaga-be BPA, draugiškas aplinkai, numatyti, saugus, švarus ir sausas, patiekalai jums ir jūsų šeimai.

Lengva laikyti: Jo, minkšta, lanksti medžiaga yra lengvai suristi arba fold.Tinka mažoms erdvėms pavyzdžiui, kempingas, kateriai ir kotedžai.

Lengva valyti: Tiesiog nuvalykite nuo išsiliejimo ir vandeniu, valyti ją; ar jūs galite įdėti ją, indaplovė greitam valymui.

Atsparus vandeniui: taip, Kaip sausas trinkelėmis, paviršius yra suprojektuoti su nutekėjimo bako greitai nutekėjimo vandens paviršiaus.

Šilumos varža: be džiovinimo indai, ji taip pat gali būti naudojamas kaip šilumos atsparus puodą kilimėlis (iki 450o) su dideliu taikymas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: maisto kokybės silikono

Specifikacija: apie 30*40cm/11.81*sudarė 15,75 į

Svoris: apie 330g

Pavadinimas: Silikoninė nutekėjimo padėklas

Pakuotė:

1*nutekėjimo padėklas

Modelio Numeris Nutekėjimo Padėklas
Medžiaga Silikono
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba Parama
Funkcija Įžuvinti
Formos Rectangle

Panašūs produktai