Baldų rankenos Stalčiaus išsitraukia šiuolaikinės durų rankenos virtuvės spintelė Krištolo Stiklo Skersmuo 30 MM Bendras aukštis 40MM

€0.79

-4%

€0.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kvarco kabineto rankenos, priedai veltiniams, vilna lempa, rankenėlė durų 40mm, stiklo burbulas rankenėlę 40mm, mickey kabineto rankenos, sidabro kabineto rankenos, odininkas, didelis durų rankenėlės 40mm, rankenos salono, crystal durų rankenos.

1. Nes skirtumas tarp šviesos ir ekrane, kartu su stipriais atšvaitais poveikis krištolo produktų, tai labai priklauso nuo šviesos, ir yra tam tikrų spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir realaus objekto, taigi, mes stengiamės išvengti. 2. Nes pixel kamera nėra didelis, poveikis vaizdas yra labai prasta ir neryškus, prašome neneigia, kad mūsų produktas.Nekilnojamojo daikto atrodo labai šviesus ir gražus, ir mano draugai bus patenkinti.

1. Šis produktas yra autentiškas ir užtikrina kokybę.Deimantai yra pagamintas iš krištolo K9 pirmos klasės medžiagos.Bauda drožyba ir bauda, šlifavimo, išskirtinį meistriškumą. 2. Daugelis produktų, gali būti pagamintas pagal kliento reikalavimus, ir kai kurie produktai turi didelių, vidutinių ir mažų dydžių ir įvairių spalvų; jei dydis kiekvienas stilius yra skirtingas, santykinė kaina bus kitokia; kreipkitės į klientų aptarnavimo informacija. 3. kai kurie produktai yra pritaikyti daiktų, pirkėjas prašome kreiptis į personalą, arba pasakyti mums prieš fotografavimas; norite nustatyti kai atitinkamus reikalavimus ir specifikacijas, turinys ir kita susijusi informacija!Taigi, kad mes galime apskaičiuoti individualų kaina ir laikas jums.

Medžiaga krištolo stiklo
Modelio Numeris WJ058
Pikis-eilės Specifikacijos VIENAS
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Stilius Modernus
Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę

Panašūs produktai