Garo Išleidimo Nukreipimo Virtuvės Aksesuaras Tinka Ninja Foodi/Kledaras katilas/Elektra Slėgio Viryklė XL Dydis

€2.92

-46%

€5.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: momentiniai puodą, kledaras, ninja žaislas, foodi ninja, lėtai viryklė, Ninja, "lego" ninja, dragon garo nukreipimo, japonija sekso lėlė vyrams, ninja ginklų.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Platus Suderinamumas garo išleidimo nukreipimo už Puodą, greitpuodžiai.

Apsaugoti Savo Spintos nuo Drėgmės ir Tikėjimo Puodą garo išleidimo ventiliacijos vamzdį, sukuria saugiai nukreipti srautą į priešingą pusę, kad jūsų spintos ir indaujos ir apsaugo nuo kondensacijos ir pelėsių kad žalą savo medinių virtuvės, spintos.

Maisto Klasės Medžiaga - greitpuodyje Saugos InstaPot garo nukreipimo yra atsparus karščiui, kurie teikia labiausiai saugus garo išleidimo.Ji stovi tiesiai ant dangtelio išleidimo vožtuvas su stabilumo.Niekada nerimauti dėl nutekėjusio ar pasvirusi.Rankenos padengti gali būti iš -104 Fahrenheitto 464 pagal celsijų (-40 laipsnių Celsijaus iki 240 laipsnių Celsijaus), apsaugos jūsų rankas.

Lengva Valdyti & Clean galima tiesiog įdiegia šią InstaPot garo nukreipimo kelias sekundes - Tiesiog akimirksniu garo išleidimo vamzdis per savo InstaPot 's išleidimo vožtuvas su priešingomis kryptimis kabineto, ir tada pasukite jį išleisti garą, kai jūsų skanus maistas yra baigtas.Pagaliau, švaraus garo vamzdis su plovikliu vandeniu arba indaplovėje.

spalva:Juoda

Medžiaga:guma

dydis:6QT: 5.5 x 12 x 3.2 cm / 8QT: 7 x 12 x 4.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Garų Išleidimo Nukreipimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Sertifikavimo CE / ES
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Modelio Numeris Puodą priedai 8QT

Panašūs produktai