Sulankstomas Sienos Kabliukų 3 Spalvų Kampe Kailis Rūbams Nešiojamų 6-Kablys Klijų Hat Stovas universali Vonios kambarys Drabužius, Rankšluostį Raktas Kablys

€0.64

-28%

€0.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kailis durų pakaba, vonios kablys, savininkas rankšluostį, aliuminio pakabos, aliuminio batų stovo, aliuminio pakaba, juoda spinta, kabykla rankšluosčiams, kablys vonios kambarys, rankšluosčiu sienos.

Savybės:

1. Vietos Taupymas: Sienos kabliukai daugiausia naudojami virtuvės, vonios, kambarių ir kampuose, už durų, ir t.t.Sienos kabliukai gali visiškai išnaudoti vidaus erdvę, ir taip pat gali būti naudojamas kaip tiesus kabliai.

2. Sulankstomas Kabliukai: sienos kablys pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio ir ABS, kuris yra sunkus, tvirtas, patogus, rūdžių įrodymas, patvarus ir atsparus korozijai.

3. Taikoma Kartų: Aliuminio kabliukai gali skaidrę laisvai ir ištraukiama, tinka įvairiomis progomis, ir gali pakabinti drabužių priedai, virtuvės reikmenys, kosmetika ir kt.

4. Rekomenduojama Montavimo Padėtys: Puikus vidinis vonios kampe, išorinis virtuvės kampą, butas kampinis už durų, buto kampe, miegamojo, kampe gyvenimo kampe kambario ir kt.

5. Lengva Įdiegti: Ne varžtais ir montavimo įrankiai yra reikalingi, tik naudoti dvipuse lipnia produkto, apdaila, įrengimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sulankstomas Sienos Kabliukų

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 195*60mm/7.68*2.36 in

Galimos spalvos: žalia, mėlyna, rožinė

Pakavimo Sąrašas:

1*Sulankstomas Sieninio Laikiklio

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Lipnios kablys Rankšluosčių Kabliukas
Kabineto Kablys Kampas Kabliuko
dydis about 195*60mm/7.68*2.36in
virtuvės Kablys vonios Kablys
Sienos Kabliukų Sulankstomas Sieninio Laikiklio
Medžiaga PVC, ABS
Nėra. Kabliukų 6
Galimos spalvos Žalia, Mėlyna, Rožinė
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Sulankstomas Sienos Kabliukų

Panašūs produktai