Skystis Laikmatis Burbulas Judesio Lašas Laikmatis Sensorinis Žaisti Vaizdo Burbulas Svorio Dovana

€3.44

-31%

€4.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skysčio judesio, pelėda vaza, orchidėja puodą, dekoro metalo, rožinė augalų puodą, juros periodo parkas tapetai, kibirą gėlių vazonas, smėlio laikrodis aliejus, didelis augalų puodą, smėlio laikrodis skystis.

Skystis Laikmatis Burbulas Judesio Lašas Laikmatis Sensorinis Žaisti Vaizdo Burbulas Svorio Dovana

Dviejų spalvų: Šis laikmatis streso žaislas turi dvi šviesios spalvos lašai, kad lietus lėtai, kai apversta, beveik kaip lava lempa ar smėlio smėlio laikrodis, laikmatis, gana fantastiška.

Raminantis: Jos lėtai ir ritmiškai lašai turi labai patrauklūs poveikį ir iš tikrųjų padėti vaikams su sensorine ar hiperaktyvumas klausimus.Daro puikiai autizmo jutimo žaislai nuraminti ir likti sutelktas.

Patrauklus: mažėjančia burbuliukai turi raminančių ir įtaigus tikslu, kad bus laikyti vaikams pramogauti valandų valandas.Gravitacija vadovas spalvos lašelių keliaus ne slow motion vietos.

Šių jutimo žaislai gali padėti pagerinti vaizdo stebėjimo įgūdžius.

Apdaila: Apversti šią barboterio kaip smėlio laikrodį žiūrėti skysčio elementų viduje išspausti, slydimo ir plūdė ramiai į apačią.Tvirtos konstrukcijos atlaiko nuolatinis tvarkymas ir atsparus įtrūkimų.Barboterio yra Puikus ekranas, ant stalo ar lentynos.

Lengva įdomus: Lengva naudotis ir žaisti, tiesiog apversti ir pradėti iš naujo, niekada pritrūksta energijos.Šis raminantis vaizdo rodyti nereikia elektros ar mechaninių dalių, ir gali suteikti valandos pramogų.Atsipalaiduoti ir nepaprastai vizualus, tai maždaug vieną minutę laikmatis yra puiki dovana tiems, kurie yra vizualiai orientuotas!

Puikus namų ar biuro stalo dekoras

Šis spalvingas naftos laikmatis yra puikus jutimo žaisti

Naudoti kaip nuraminti įrankis arba mokslo įrankis

Gražus spalvų derinys šiuo plūduriuojantis laikmatis

spalva: Mėlyna+Žalia/Geltona+rose Red/Blue+Rožė Raudona/Žalia+Rose Red

Medžiaga: Akrilas

dydis: 13.2*5.2*3.2 cm

Pakuotės Turinys:

1 X Plūduriuojantis Laikmatis

Pastaba:

Įspėjimas: netinka vaikams iki 36 mėnesių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Kintama Laikmatis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai