Sonoff Pow R2 Nuotolinio Valdymo Šviesos Jungiklis Wi-Fi Smart Power Stebėti Apsauga Nuo Perkrovos Valdymo Balsu Tvarkaraštį Laikmatis

€2.78

-39%

€4.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti xiaomi, sonoff, switchbot užuolaidų robotas, kabelio echo dot, "apple" homekit xiaomi, aidas kalno, gosund, sonoff wifi, trv zigbee, ewelink smart.

Smart Kontroliuoti, Mėgautis Gyvenimu Kasdien

Nepraleiskite naują hitą produktas Sonoff jungiklį!Kartu su nuotolinio valdymo funkcija, jungiklis suteikia pažangios ir saugios gyvenimo už jus.Nesvarbu, kur esate, galite griebtis, kad padėtis jūsų namą per šį raktą, tikrai suprantu, lengvo gyvenimo!

Telefono Palaikoma, Realiuoju Laiku

Ji prašo "Amazon", Alexa, Google Asistentas, IFTTT, "Google" Lizdą, kurį galima parsisiųsti nemokamai į savo " iOS " ar "Android" telefonus.Jokių sudėtingų žingsnių, jūs netgi galite naudoti ją per balso kontrolinį akcijų paketą.Nesvarbu, srovės, įtampos ir galios, jūs visada galite gauti norėjo, kad informacija apie jūsų telefoną.

Saugus, Dvivietis Saugumo ir Jums

Galite nustatyti, galia, srovės ir įtampos ribinių verčių, tegul prietaisai auto-off.Ji yra atgalinės atskaitos laikmatis, siekiant išvengti per apmokestinimo.Be to, galite sinchronizuoti duomenis kituose telefonuose jei tik galite pakviesti savo šeimos kontroliuoti savo protingo namo kartu.Pirkti dabar!

Specifikacija:

Modelis: Sonoff Pow R2

Įvestis: AC 90-250V

Galia: 3500W

Maks.Srovė: 15A

Security: WPA/WPA2

WiFi Standartas: 2,4 GHz, 802.11/b/g/n

Gaminio Matmenys: 114*52*32 mm

Spalva: balta

Gaubto Medžiaga: antipirenai ABS V0

Darbinė Temperatūra: 0ºC-40(32°F-104°F)

Veiklos Drėgmė: 5%-90%RH, nesikondensuojantis

Svoris: 91.0 g

Paketas apima:

1 x Sonoff Pow R2 maitinimo jungiklis

Pakavimo sąrašas

Control Channels 2 Kanalai
Maksimalus Greitis -
Prekės Pavadinimas elenxs
Gyro -
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris /

Panašūs produktai