VAKARŲ DVIRAČIAIS, Dviračių Didelis Rėmas galinio vaizdo Veidrodis Kalnų Kelių, Dviračių Transporto priemonės Įspėjimas, Veidrodis, Sulankstomas Veidrodėlis, Dviračių Nuoma Veidrodėliai

€2.65

-30%

€3.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juodoji ranka veidrodis, ranka makiažo veidrodėliai, dviračio rankenos veidrodis, dviračio rankenos veidrodis, veidrodis motoroleris, hamsa rankų papuošalai, enduro veidrodis, rankų papuošalai, dviračių mtb veidrodis, dviračio galinio vaizdo veidrodėlis.

Aprašymas:

Rankenos Gale Dviratis Veidrodis, Dviračių, Jojimo, Veidrodis Atgal išoriniai galinio vaizdo Veidrodžiai, Dviračių Priedai Už Kalnų Keliais Dviračiu, MTB Kulka Taškų:

1、360°Universalus Reguliavimo Sagtis: Jūs galite reguliuoti veidrodį, į savo poziciją, kuri yra patogiau naudoti, ir matymo kampas yra patogiau.

2、Platus Suderinamumas: baras pabaigos dviratį veidrodis tinka 17.4~22 mm vidinis skersmuo rankenos (Atviras Spaustuvai ar Sumažinti Skylę).Ir ji yra suderinama su 90% kalnų dviračiai ir kelių dviračiai.

3、Universalus Dizainas: baras pabaigos dviratį veidrodį gali būti įdiegta ir kairėje, ir dešinėje, viršuje ir rankenos ir žemiau rankenos.

4、Kelių priežasčių: baras pabaigos dviratį veidrodis tinka visų tipų dviračius, įskaitant kelių dviračiai, MTB, E-dviračiai ir kt.

5、Aišku, Išgaubtu Veidrodžiu: veidrodžio paviršius yra skirtas didelės raiškos stiklo lęšiai pagerinti dviračių saugos.Stiprinti PC laikiklis: didesnis kietumas nėra lengva būti pažeista, anti-senėjimo.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: VAKARŲ DVIRAČIAIS

Pavadinimas: dviračių HD galinio vaizdo veidrodėlis

Medžiaga: stiklo objektyvas /VNT veidrodis shell /AP nailono laikiklis

Priedai: įtempimo varžtas+montavimo rankena *2

Montavimo rankenos: vidinis skersmuo rankenos yra 17.4 ~ 22 mm.

Svoris: vieno galinio vaizdo veidrodis 85g

Atgal: su atšvaitais lapas

Savybės: didinamąjį plokštumos, veidrodis gali suktis 360 platesniu matymo kampas

Pakuotė:

1*dviračių HD galinio vaizdo veidrodėlis

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dviračių Veidrodėliai
TIPAS 01 Dviračių Priedai
Produkto Pavadinimas Dviračio Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Tipas Dviračių Priedai

Panašūs produktai