2021 m. Pavasarį Tracksuit Moterys 2 dalių Komplektas Spausdinti Hoodies kelnes Sportwear Moterų Sporto Kostiumas Palaidinukė Nustatyti Moterų Žiemos Drabužių

€58.94

-30%

€84.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pledas ziajać kostiumai, seksualus sportinę moterims, mma rashgard, platus palazzo kelnės moterims, bb klarnetas, miniie hoodie set, maudymosi kostiumėliai, moterų pritaikoma tracksuit 2 dalių komplektas žiemą, sportinis kostiumas moterims, bayonetta.

2021 m. Pavasarį Tracksuit Moterys 2 dalių Komplektas Spausdinti Hoodies+kelnės Sportwear Moterų Sporto Kostiumas su Gobtuvu Palaidinukė Nustatyti Moterų Žiemos Drabužių-Ne, Įskaitant Krepšys pagamintas iš

Kas yra Scuba Audinio?

Scuba yra mados įvairių gerai žinomų Neopreno medžiagos (taip pat žinomas kaip Chlorprenas guma).Dvigubo mezgimo audinys, kuris paprastai yra poli, kurie buvo sumaišyti su Lycra, ar Spandex.Jis turi labai sklandžiai tekstūros ir bauda gabaritas sriegis.Scuba audinys yra labai elastingas.Kitos veislės, žinoma, kaip yra panašios į Scuba audinio, bet daug daugiau, lengvas.Ji yra šiek tiek panašus į Lycra ir turi crepe tekstūros.Kas yra Scuba Audinys, Pagamintas iš?

pirmą kartą buvo pagamintas JAV, ir iki šios dienos ji išlieka viena iš didžiausių gamintojų medžiagos, kartu su Kinija.Chlorprenas yra viena iš dviejų skirtingų būdų.

Pagrindo junginiai yra kartu ir po reakcijos susidaro, kad Chlorprenas medžiagos.Pirmasis būdas buvo su Butadieno, daro naftos pagrindu polychloroprene, originalas, kuris buvo sukurtas pagal "DuPont", 1930.Antrasis metodas-sudaro formavimo reakcijos su kalkakmenio darinys, kurio rezultatai kalkakmenio pagrindu polychloroprene kuri, be abejo, labiau subalansuotos.Į Chlorprenas tada bus veikiamos laisvųjų radikalų emulsinės polimerizacijos būdu, kuris tada rezultatų polychloroprene, kurioje yra skystis.

Išsiuntė skystas, į fabrikus, polychloroprene yra pateikti per tekstilės maker", kuri pristato priedų, skirtų specifinių savybių, pvz., daugiau ruožas arba gaisro-atsparumas.Ši medžiaga yra pridedami į milžinišką procesorius ir maišyti, kol ji kepama pramonės orkaitėje.

Kai atvėsta, naujai suformuota scuba audinys yra paleisti per slicer ir išdėstyti ant konvejerio juostos taip, kad jis gali būti purškiamas epoksidine derva.Tai yra laminuota medžiaga, kuri nėra nailono, bet yra forma, jis buvo pakeistas.Šiuos apdailos skiltelės Scuba tada surūšiuoti pagal storį ir tada išvežti į drabužius.

Stilius Sexy & Klubas
Modelio Numeris 10260126101
Ziajać Ilgis(cm) Visas Ilgis
Priekiniai Stilius Butas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Sezonas Žiemos
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Kišenės
Uždaryti Tipas Megztinis
Lytis Moteris
Kilmės YRA(Kilmės)
Audinio kiekis 31% (imtinai) - 50% (imtinai)
Prekės Pavadinimas Firstyle
Apykaklės Atsistoti apykaklės
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Ziajać Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Modelio Tipas Spausdinti
Amžius Amžius 18-35 Metų

Panašūs produktai