Karšto Parduoti Magija Emery Sponge Teptukas, Trintukas Švaresnis Virtuvės Rūdžių Valymo Priemonės

€2.36

-29%

€3.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphone atveju ng.

Karšto Parduoti Magija Emery Sponge Teptukas, Trintukas Švaresnis Virtuvės Rūdžių Valymo Priemonės

Aprašymas:

Lengvai išvalyti rūdžių ir naftos dėmių ant puodo apačioje, kad ji tampa naujesnių nei anksčiau!!Išorinis sluoksnis yra nano emery medžiagos, gera lankstumą, greitą ir veiksmingą nukenksminimo!

Multi-purpose ilgalaikis plovimo šepetys!!Peilių galandimo veikimo!!Puikus naudoti virtuvė, vonios kambarys, garažas ir lauko!

Masažiniai kempine, matinis dizainas ,lengva pašalinti visų rūšių rūdžių puodą kokso ir kitų užsispyręs dėmes, drėgnas ir sausas, yra geras pagalbininkas valymo užsispyręs dėmes!!Vidinis sluoksnis yra didelio tankio akytojo!!Super sparčiai ir veiksmingai nukenksminti!

NANO KEMPINĖ ŠEPETYS yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos!!Valymo kempinė vidinis sluoksnis yra didelio tankio akytojo, išorinis sluoksnis nano emery procesas, gera lankstumą, greitą ir veiksmingą nukenksminimo!!Aukštos Anti-Ašarojimas stiprumas!

PP plastiko medžiagos smoothen & lenkų rankenos!!Sumažina stresą jūsų sunkiausias valymo iššūkius!!Super oda-draugiškas !!Sumažinti jėgą, kurios reikia!!Apsaugoti jūsų rankas nuo išsekimo & žalą ilgai trukmė valymas!

Daugiafunkcinis nano emery sponge šepetys!!Pagaląsti savo peilį pagal Nano emery išorinis sluoksnis!!Daugiau jokių rūdžių & dėmių paliko savo

Nano kempinė teptukas yra gerai kriaukle vonios kambarys nerūdijančio plieno prietaisai ir kiti piešimas iš namo aukšte, tinka patiekalai, plastikų, šaldytuvai, nerūdijančio plieno, keptos sujaukia, akinius.

Dydis:14x8x1.2cm

Pakuotė:

1 x Kempinė Šepetys

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai