Atsparus Vandeniui Žiūrėti Laikrodis Dviračių Motociklo Vairas Black/Silver Laikrodis Kvarcinis Žiūrėti Harley Davidson "Honda" Yamaha Kawasaki

€2.11

-30%

€3.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo universalus žiūrėti, lehenga, harley, harley davidson, laikrodis voltmeter, er6n rankenos, jacket kawasaki, rankenos žiūrėti, dviejų dalių dviratininkas trumpi moterims, rankenos svoriai kietas.

Atsparus Vandeniui Žiūrėti Laikrodis Dviračių Motociklo Vairas Black/Silver Laikrodis Kvarcinis Žiūrėti Harley Davidson "Honda" Yamaha Kawasaki

Produkto Aprašymas:

1.Šis punktas yra pagaminti iš premium erzina aliuminio, kuris yra atsparus vandeniui ir smūgiams .

2.Aukštos kokybės patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Puikus dizainas ir spalvos, su patogiai tekstūra užtikrins, jos praktiškumas, transporto priemonės naudojimo.

3. Ji stovai tiesiame skyriaus vairą su nerūdijančio plieno varžto, ir wiill tilptų dauguma motociklas / cruiser / chopper / custom su 7/8" iki 1" vairo.Lengvas nešiojamų atlikti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda, Sidabrinė, Auksinė

Dydis:Apytiksl.4.3*1.5 cm

Medžiaga: aliuminio Ruošiniai

Varomas: LR626 mygtuką baterijos

Pakuotės Turinys:

1 x Motociklo Rankenos Laikrodis

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai