Reguliuojamas Naminių Gyvūnėlių Apykaklės Bell Kristalų Šunų Kačių Antkaklis Lengva Dėvėti Sagtis Mielas Augintiniai Dekoro Priedai, Šunų, Kačių, Karoliai, Šunų Reikmenys

€0.13

-40%

€0.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pėdsaką karoliai, šuns savininkas, šuo necklac, aš tave myliu, papuošalai leteną, šuo pakabukas, šunų meilė, paw pakabukas, šuo sidabrinė, Šuns Pėdsakas.

Funkcijos: 1. Plotis: apie 1.0 cm/0.39 colių, koregavimas: apie 19-32cm/7.48-12.60 colių, sveria apie 10 gramų; apykaklės bus ne ruožas pati, prašome įsitikinkite, kad palikti tik du pirštus tarp antkaklio ir šuns kaklo.Tinkamą antkaklį ir diržą, bus ne palikti kambario, dėl savo šunį kramtyti.

2. Antkaklis netinka kaklaraištis.Niekada neleiskite šuniui dėvėti apykaklę, kai paliko be priežiūros.

3. Šis antkaklis yra vienas produktas.Atitikimo diržas (B06XKB3KNG)/laido pajungti (B06WLLPSKT)/virvelę (B075K69412) yra parduodami atskirai.

4. Pagaminti iš didelio tankio poliesteris, suteikiant produktui lankstumo ir patvarumo.Sagties yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų plastiko.Jis yra pagamintas iš nikelio danga, D-žiedas, kuris padidina ilgaamžiškumą.

5. Visos nuotraukos buvo padarytos naudojant mūsų vidutinio dydžio (3/4 colio pločio, 14.5-20 colių kaklo) gamybos pavyzdžių.Prašome priemonė jūsų augintiniui atidžiai, siekiant užtikrinti, kad pirkti yra saugu ir sveika.Visada prašome patikrinti, rekomenduojamas svoris svyruoja dydžio diagramos patvirtinti dydžio.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Šuo Karoliai

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Tipas Antkakliai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija varpai
Medžiaga Nailonas
Sezonas Visi sezonai
Yra Protingas Prietaisas No
Modelis Kietas

Panašūs produktai