Basting Teptuku Silikoninė Alyva, Šepečiai Kepimo Grilis GRILIS Kepimo Tešlos Nerūdijančio Plieno Rankena Virtuvės Valgių Šepetys

€0.72

-29%

€1.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys valymo šepetys, nemokamas dantų grillz, graco valymo šepetys, barbecu, balta valymo šepetys, veidrodis valymo šepetys, odelės valymo šepetys, grilis valymo šepetys medienos, hip-hop dantys, aukso grilis.

Basting Teptuku Silikoninė Alyva, Šepečiai Kepimo Grilis GRILIS Kepimo Tešlos Nerūdijančio Plieno Rankena Virtuvės Valgių Šepetys

Aprašymas :

- Aukštas Atsparumas Temperatūrai: Thermostability gali siekti iki 230℃ (446℉) laipsnių šilumos.

Premium Aukštos Kokybės: Šį basting šepetys yra pagamintas iš nerūdijančio plieno rankena ir keičiamų silikoninis šepetėlis galvos.Pagrindinis bruožas yra sunkiųjų, šerių nemokamai, vietoj tradicinės tešlos šepetėliu.

- Lengva valyti:plauti Indaplovėje, servetėlės jį su audiniu, po valymo.

- Plačiai Naudojimas: Puikiai tinka BBQ mėsos, grotelės, pyragai, pyragaičiai ir dovanos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno, rankena, + silikoninis šepetėlis vadovas

Atsparus Temperatūrai: 446 °F / 230 °C

Komplektą Sudaro:

1 Basting Šepetėliai

【Profesinės Basting Teptuku】 Šis GRILIS brush yra pastatytas kailis savo maisto su daugiau skonio.Jis gali sklandžiai pareikšti savo pasirinkimą, aliejus, lydytas sviestas, marinatams ir padažams tiesiogiai, kas yra ant grotelių ir užrakinti skonį.

【Aukštos Kokybės Nerūdijančio Plieno】 teptuku rankenos yra pagamintos iš poliruoto nerūdijančio plieno, patvarumo, patogų rankena.Idealus ilgis ir svoris dizainas yra pakankamai ilgas, kad galite laikyti atokiau nuo šilumos.Mažesnė našta ant jūsų riešo, galite valyti ilgą laiką per kepimas ant grotelių, taikant aliejaus arba padažas ant jūsų skanus maistas.

【Unikalaus Dizaino】 Vidaus ertmės dizainas siūlo tvirtas ir geriau rūdžių atsparia rezultatus.Ateina su dideliu kabinti kablys, skirtas patogiai laikyti, kabinti ant šono stovo jūsų grilis, kai jo nenaudojate.Ir nuimamas silikoninis šepetėlis galvutės yra lengva indaplovė-saugus valymas.

【Saugus ir Patvarus】 100% maistas saugus silikoninis šepetėlis saugiam maisto ruošimui.Atsparus karščiui iki 446℉/ 230℃ daro juos idealiai tinka naudoti virtuvėje arba grotelių.Šeriai bus ne išlydyti, pertrauka, ar mesti į jūsų maisto.

【Plačiai Naudojimo】 Puikiai tinka m barbecuing šonkaulių, vištienos, mėsos kepsnius arba nieko reikalauti papildomą sluoksnį pikantiško skonio.Naudoti šiuos basting šepečiai visus savo basting poreikius, tiek virtuvėje, maisto ruošimo ir lauko kepimo basting, aukščiausios kokybės kepimo teptuku taikyti kepimo aliejus taip pat.

grilis šepetėliai Nerūdijančio Plieno Kepimo Aliejus Šepetys
Basting Šepetys grilis priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Lengvai Valomi, Šilumos Varža, Non-stick
Modelio Numeris FV0231 Grilis Basting Šepetys
Medžiaga Metalo
Apdailos Nedengti
Įrankio Tipas Basting Šepetėliai
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
grilis šepetys Naftos Šepetys
Numeris 1
Tipas Įrankiai

Panašūs produktai