Atsitiktinis Vandeniui Oksfordo Pečių Krepšiai Moterims, Platus Dirželis Crossbody Ponios Maišelį Aukštos Kokybės Moterų Krepšys ir Piniginės Maišeliu

€9.35

-60%

€23.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kuprinė lolita, Paplūdimio Stilius, rankinė, 6 gabalas rankinėje rinkinys, 55 krepšys, pečių maišą, rankinėje moteris, pečių maišą moterims, oda shopper, fashion sac.

Kulka taškų

◆Medžiaga: shell krepšys sudaro didelio tankio vandeniui Oksfordo audinio ir poliesterio pamušalas, minkštas ir patogus, lengvas ir kvėpuojantis, atsparus įbrėžimams ir lengvai rūpintis. ◆Savybės: kietas spalvų dizainas, stiprus jausmas design.Zip angos abiejose pusėse ir reguliuojamas diržas per petį.Aukštos kokybės aparatūros priedai, nėra lengvai oksiduojasi ir išnyks, stiprus ir tvirtas. ◆Didelės talpos: yra vidinis užtrauktukas kišenėje ir pagrindinis kišenėje ir užtrauktuku kišenės ant nugaros.Jūs galite įdėti svarbių dalykų užtrauktuku kišenės.Pagrindinio maišelį galite įdėti piniginės, centrinis bankas, lūpų dažai, apsaugos nuo saulės ir pan.Matmenys: ilgis 23 cm × storis 10 cm × aukštis 20 cm / ilgis 9.05 cm × storis 3.93 cm × aukštis 7.87 cm.Forma yra paprasta, vidaus erdvė yra didelė ir lengvai atlikti. ◆Multi-funkcija: reguliuojamas diržas per petį.Leidžia jums naudoti maišelį, kaip pečių maišą / krepšys / piniginės / saugojimo krepšys.Stilingas paprastumas. ◆100% pinigų grąžinimo garantija: Jei jums kyla kokių nors problemų, o naudojant šį kuprinė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. paštu Jntprojektai.lt.Mes išspręsti jūsų problemą per 12 valandų, kad esate patenkintas.

Prekės Pavadinimas LONOOLISA
Stilius Atsitiktinis
Lytis Moteris
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris shell krepšys mokyklos paauglių mergaičių
Apdaila Laiškas, Blizgučiais
Modelio Tipas Kietas
Kietumas Minkštas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Išorinis Dumblo Kišenėje
Elemento Tipas Rankinės
Pamušalas Poliesteris
Rankenų/Dirželiai Vieną
Proga Universalus
Formos Shell

Panašūs produktai