Crosman Mk45 - Co2 .177 Cal Bb Pusiau Automatinė Oro Pistoletas Pistoletas - 480 Fps, 20Rd Mag Pistoletas Sienos Alavo Pasirašyti Psichikos Namų Puošybai

€3.95

-5%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bb gun, oro pistoletas, oro pistoletas co2 pistola, oro pistoletas, beretta m9, megztinis vyrams, oro co2 pistoletas, crosman snr357, airsoft kaukė, striukės šautuvas.

Dėmesio !!! Tai nėra tikras ginklą .Mes atspausdintas nuotraukas, ginklai, metalo pasirašyti ir parduoti juos.Tai geras pasirinkimas, apdaila .Linkime jums laimingų apsipirkti.

Gaminio Parametrų Matavimai: 20x30cm (7.8inchx11.8inch) Medžiaga: Aplinkai draugiškas metalo / skardos ženklas

Produkto Informacija Metalo ženklas atspausdintas patvarus visą spalvų apdaila alavo metų rodymas.Alavo pasirašyti iš anksto išgręžtas skyles lengva kabinti.Nuotrauka yra vintage, kūrybos, sudarė sutartį ir madingi.Dirbtinės patinos ir rūdžių atiduoti tai, kad puikiai atrodo kad retro jaustis ,puikiai atrodo bet kuriuo Garažas, Baras, Parduotuvė, Den, Vyras Urvas, ir kt.Tikrai puiki dovana draugams.

Jntprojektai.lt, padeda Vizų, Boleto, "Master Card", "Maestro" Debeto Kortelės, Western Union", "WebMoney", QIWI ir pavedimu Per Bankų.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

? Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir informacija yra tiksli prieš atliekant mokėjimą.Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti sekimo numerį, logistikos informaciją, per 4 darbo dienas.Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, arba reikia pakeisti adresą, prašome susisiekti su manimi laiku. ?? ?Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Būsime labai dėkingi jums.Jei yra kokių nors nemalonių dalykų per pirkimo proceso, kad jūs nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti kuo greičiau, ir mes padėsime jums išspręsti visas problemas iš karto.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Linkime jums laimingų apsipirkti.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Stilius Tradicinė Kinų
Formos Rectangle
Modelio Numeris ZJMTP2021031830

Panašūs produktai