360pcs 1oz Kelionės Daugkartiniai Matinis Juodas Stiklas eterinio Aliejaus Buteliai Su Siurblio Kremas, Losjonas, Šampūnas, Konteineriai, 5ml iki 100ml

€191.13

-2%

€197.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf 250 2009 m. pradžios pedalas.

Apie mus:

Happy house parduotuvė specializuojasi gamybos ir eksporto įvairių rūšių stiklo ir plastiko buteliuose.Mūsų stiklo buteliai yra plačiai naudojamas medicinos sričių, kosmetika, dekoratyvinė ir saugojimas.Mes į eksportą orientuotos įmonės. 70% mūsų produktų yra eksportuojami.

Apie laivybos

Paprastai, mes laivas beveik elementus, DHL, išskyrus keletą didelių daiktų.Dėl kelių didelių objektų, mes naudojame Kinija paštu.Greitas pristatymas yra tai, ką mes nuolat dirbame sunkiai.Kartais, jei DHL yra užimtas ir savo paketą turi palaukti, įkelti DHL lėktuvas, tada mes jums naudoti " Fedex/UPS/TNT/EMS/DPEX ar kitų greitas pristatymas.

Jei turite paskirti laivybos bendrovė, prašome leiskite mums žinoti prieš jūsų užsakymo, nes turime iš naujo apskaičiuoti siuntimo išlaidas.Paprastai, pašto saugo pats.Tačiau, kai kuriuose regionuose, kai laivybos kompanijų(pavyzdžiui, EMS/TNT) yra šiek tiek brangesnis nei DHL.

Vienu žodžiu, greičiausias pristatymas yra tai, ką mes nuolat dirbame.

Tačiau, dauguma iš Jntprojektai.lt pardavėjų laivas, kurį kinija paštu, kuri yra daug pigiau, bet daug lėčiau nei DHL.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Barlulu
Naudoti Losjonas, storas eterinis aliejus, skystis kosmetika
Medžiaga Stiklas
Spalva siurblys balta, juoda
Modelio Numeris HHGB1804S-11
dydis 5 ml 10ml 15ml 20ml 30ml 50ml 100ml
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Panašūs produktai