Kūdikių Vandeniu Kilimėlis Pripučiamos Pagalvėlės Kūdikiams, Vaikiška Vandens Žaisti Kilimėlis Vaikų Ankstyvojo Ugdymo Vasaros Besivystančių Kūdikių Žaislai

€2.53

-52%

€5.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vandens vaikų motina, kilimėlis baby vandens, mat žaisti, soft play equipment, baby center, mergina bamblys, šalis pripučiamas žaislas, playmat, mat vandens, "pasidaryk pats" mūšis kilimėlis.

Vasarą Kūdikis Ledo Patapšnojo Pagalvėlės Kūdikio Pripučiami Vandens Kilimėlis Patalpų Anksti Švietimo Žaislai

Ypatybė:

1. Skatinti Kūdikio Vystymąsi: pilvo žaidimas padas yra skirtas vaikams nuo 3 mėnesių ir daugiau, ir didelis, erdvus, žaidimų aikštelė.

2. Padidinti Kūdikių interesus.Skatina kūdikį kėlimo, pasiekti ir suvokti.Tai yra puikus išeities taškas stiprinti jūsų kūdikio rankų, kaklo ir pilvo raumenis.Be to, vandens motina gali padėti kūdikių praktikos pilvo, ir sudaro patogų paviršių, kai mokymosi roll ir nuskaityti.

3. Spalvingą povandeninį atvaizdus vandens įpurškimas motina ir šeši įspūdingi plaukiojantis jūrų būtybių, be abejo, pritraukia vaiko dėmesį.Kai vandenyno žaislas plūdes, jūsų kūdikis bus pabandyti sugauti ir paspauskite bet kokį padarą, kuris bus, kad jie laimingi ir naudotis savo raumenis ilgai.

4. Tai labai patogu užlenkite į viršų, lengva nešiotis.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis: 70 X 50 cm/27.56 X 19.69"

Naudojimas:

Rekomenduojama užpildyti išorinis žiedas su reikiamo vandens iš čiaupo (50% vandens yra pakankamai), ir užpildyti oro ir vidinės pagalvėlės su vandeniu.Tada padėkite jį ant grindų, ir leiskite kūdikiui pradėti žaisti.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kūdikių Ledo Patapšnojo Pagalvėlė

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 3 metų
Įspėjimas /
Modelio Numeris kūdikių
Medžiaga Plastikiniai
Matmenys 70X50cm
Lytis Unisex
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai