Už "ILIFE" -Sweeper Baterija A4 A4s V7 A6 V7s Plius, 14.8 V 3200Mah, 1P, 4S Visu pajėgumu

€12.00

-25%

€16.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bms už 18650, baterija piršto, aa baterijos, šlavėjas, 18650 baterija gręžimo, baterija, 18v baterija, robotas sweeper, šluota cleaner, akumuliatorius v.

Už "ILIFE" -sweeper baterija A4 A4s V7 A6 V7s Plius, 14.8 V 3200Mah, 1P, 4S visu pajėgumu

Baterijos tipas: Ličio jonų Įtampa: 14.8 V Talpa: 2600mah 3200mAh, kaip parodyta paveikslėlyje, puikiai BMS sistema valdyba, high-end SEIKO lustas Baterijos pakeitimo tinka ILIFE A4 A4S A6 V7 V7s Pro robotas dulkių siurblys, netinka V3s Pro V3 V3s V5s Pro V5 V5s Pakeitimas, "ILIFE" baterijos yra 100% suderinama su originalios įrangos ir gamintojo įkrovikliai.Nėra atminties efekto, įkrauti bet kuriuo metu, neturi įtakos baterijos.Spalva mėlyna Medžiaga: PVC medžiagos Dydis: 70x38x38mm Pakuotės Turinys: 1 * baterija Ji yra tik pirmiau pakuotės turinys ir nėra kitų elementų.Pastaba: elektros Lempų laikikliai ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektų vaizdas būtų šiek tiek skirtis nuo tikrų objektų.Leistinas matavimo paklaida yra +/- 1-3 cm.

Baterijos priežiūra: 1. Kai nenaudojate ilgą laiką, būtinai išimkite bateriją iš įrankis. 2. Jei jūs planuojate naudoti elektrinių įrankių baterijų per mėnesį ar daugiau, laikykite jį švarioje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir metalinių daiktų.Ni-cd, Ni-MH, Li-ion baterijas bus įvykdymo laikymo metu; Atminkite, įkrauti baterijas, prieš naudodami. 3. Nepalikite baterijos nenaudojamas ilgą laiką.Mes rekomenduojame naudoti bateriją bent kartą per dvi-tris savaites. [Worry-free shopping] visi produktai užtikrinti 12 mėnesių kokybės problema sprendimus, nuo pirkimo datos.Jei pastebėsite kokių nors produktų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis el. paštu iš karto, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti!

Apie mūsų įmonę Henghong Technologijų (Kinija) Co., Ltd.yra profesionalių gamintojas specializuojasi gamybos elektrinių įrankių baterijų, elektros dviračio akumuliatoriai, ličio baterijos produktų, ličio jonų baterijų, automobilių baterijas ir kt.įrenginių baterijas.Mes turime R&D, gamybos ir techninės priežiūros centrų Kinijoje.Mes turime daug tipų ląstelių ličio baterija, kurį galima pritaikyti pagal klientų specifinius reikalavimus ir prašymus.Mūsų produktai yra eksportuojami į Europą, Ameriką, Rusiją, Pietryčių Azijoje, Azijos, Pietų Amerikos ir kitų šalių.Gaminys yra saugus ir patikimas.Laukiame naujų ir senų klientų pas mus ir tikimės bendradarbiauti su jumis.

Sertifikavimo CE, ROHS
Prekės Pavadinimas VAKAUMUS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 14.8vx3200mah
dydis 18650
Pakaitinis Akumuliatorius Taip
Nominalus Galingumas 3200mAh
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Tipas Li-Ion

Panašūs produktai