Naminių Kačių Plaukų Šalinimo Teptuku Šunų Plaukų Šukos Kačių Czesanie Masažas Šukos Specialios naminių Gyvūnėlių Adata Šukos Plaukų Valymo ir Grooming Produktai

€6.47

-29%

€9.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kačių reikmenys indija, proffesional kačių šepetys, šuo, žalios kačių šepetys, katė masažo prietaisas, kačių reikmenys scool, pandada kačių šepetys, katė s30 priedai, ali g, cleaner šuo.

Savybės:

[Augintiniai Šukavimas Šepečiu] HEMENG tai, naminių Gyvūnėlių priežiūros Šukos gali dirbti augintinio palaidų plaukų, purvo ir painiojimąsi lengvai,masažas augintinio kailio ir padidinti kraujo apytaką.Ypač, kai gyvūnėlio plaukai ilgi ir lengvai raizginys, tai bus efektyviau naudoti šį viliojimo šukos pirmas.Jis tinka naminiams gyvūnėliams, su plaukais, pvz., šunų, kačių ar triušių ir kt.

[Saugiai ir Patogiai Šeriai] HEMENG tai, naminių gyvūnėlių priežiūros šukos yra šiek tiek lenktas, sukurtas eiti giliai po augintinio kailio valymas.Masažo dalelių nebraižo augintinio odą, suteikia jūsų augintiniui įdomus ir malonus viliojimo patirties.

【Savarankiškai Valymo Adata Šukos】Po išvalant nuo plaukų su HEMENG ' s Pet Brush, paspauskite valymo mygtuką pašalinti liekamasis plaukų šepečiu.Trunka tik apie 5 sekundes valyti dėl lietusmētelis šepečiai protingas savarankiškai valymo funkcija.Tai gerokai sutaupo laiko ir energijos vaikų viliojimu ir valymas.

[Non-slip & Patvarus Pet brush rankena] HEMENG šunų ir kačių czesanie šepetys yra skirtas patogi ir ergonomiška rankena su neslidžia tekstūros, kuris sumažina slėgį ant rankų.Tai gali užkirsti kelią ranką ir riešą padermės nesvarbu, kaip ilgai jūs valyti savo augintinio.

【Augintiniai Masažas Šepečiu】Pet Lietusmētelis Šepetys daro masažas jūsų augintinė yra geras užkirsti kelią odos ligos ir padidinti kraujo apytaką.ir palieka savo augintinio kailis minkštas ir blizga!Jūsų augintinis bus meilė yra šepečiu!Labai rekomenduojama, naminių gyvūnėlių savininkams, veterinarai, ir profesionalūs kirpėjai.

Specifikacija:

Naminių gyvūnėlių priežiūros šukos Informacija

Pet Brush", skirtas Praliejimo ir Viliojimas

Spalva:Žalia Rausva, Pilka

Svoris: 5.11 oz

Dydis:7.87*2.75*2.75 colių

Medžiaga: ABS+Nerūdijančio plieno

Naudojama: Naminių kačių ir šunų

Į paketą įeina:

1Pcs naminių Gyvūnėlių priežiūros šukos

Spalva Žalia, juoda, Rožinė
Funkcijos 3 savaime išsivalantis, Pet adata šukos yra jūsų geras pagalbininkas plaukų šalinimo
Parama Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)
Rūšys 3 Šunų plaukų šepetys
Tipas katės
4 tipai Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Com
dydis 7.87*2.75*2.75inch
Tipai 2 Pet Brush
Funkcijos 1 masažas augintinio kailio ir padidinti kraujo apytaką
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Šukos
Funkcijos 2 Tvarkyti augintinio palaidų plaukų, purvo ir painiojimąsi lengvai

Panašūs produktai