1pc Vielos Vijurkas Turėtojas Ausinės Pelės Laido Įrašą Raštas USB Kabelis Valdymo iPhone12 Micro USB C Tipo Kabelių Organizatorius

€0.76

-30%

€1.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xperia telefono dėklas lt26i.

Savybės:

Kabelių tvirtinimo juosta yra žemas profilis ir ekonomiškas variantas laido organizacijos, valdymo ir saugojimo kompiuteris, gitara, kabeliai, garsiakalbis ir mikrofonas laidai ir elektronikos ilginamųjų laidų.Jis idealiai tinka laikyti visų rūšių kabeliai, laidai gerai organizuota ir tvarkinga vieta.

Galite pridėti prie kabelio, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, misplacing kaklaraištis, kai jo nenaudojate.Yra daugkartiniai ir gali būti sumažintas, kad atitiktų jūsų konkrečius reikalavimus

Jums tvarkingas desktop!Tai puiki priemonė būti naudojami valdyti įvairius kompiuterio,šeimininkui,elektroninių laidai ir jūs galite turėti tvarkingą stalas.

Lengva operacija.Featuring rūgščiai atsparaus,super izoliacija, ilgaamžiškumas,lengva susieti ir išmegzti su labai patogiu.

Techniniai duomenys:

Spalva:Raudona/Mėlyna/Žalia/Balta

Kiekis:1PC/100cm

Dydis:100cm/39.37 į(ilgis)

Medžiaga:Nailonas

Paketas Apima:1PC*Vielos Vijurkas

Pastaba: 1.Prašome leisti 0.1-0.3 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nailonas
Prekės Pavadinimas KOQZM
dydis 1m
Formos Kabelių Organizatorius Įrašą Vijurkas
Pakuotė Taip

Panašūs produktai