Miniatiūrinės Figūrėlės USB LED vidaus Vandens Fontanas Darbalaukio Fontanas Miegamasis Dovana Įkrovimo vidaus Krioklio Zen Meditacija

€5.80

-28%

€8.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: namų fontanas, vanduo patenka fontanas vidaus krioklio, kinų tradicija, fontanas, krioklys, krepšys mk, patalpų fontanas, zen sodas smėlio, home depot vandens fontanas patalpų, spalvingas desktop priedai, dūmų srautas.

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės: Pagaminti iš tvirto plastiko, fontanas yra lengvas ir patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Fontanas apima upės akmenys suteikia daugiau fizinių išvaizdą ir LED žibintai, kurie padės apšviesti vandens ir pateikti taikiai švyti.

2、Dekoratyvinis Darbalaukio Fontanas: elegantiška išvaizda ir puikus dydžio, galite pridėti spalvą prie bet kokio darbastalio, gyvenamasis kambarys, miegamasis ar biuro stalo dekoracija.Jūsų svečiai bus maloniai nustebinti ir patiko, jį pastebėję.

3、Sukurti Atmosferą: Šis krioklys fontanas įrengtas su LED tikrai dera šiuolaikinio modernaus dizaino, Zen elementai ir gamtos žavesio, ir suteikia ramybės ir meditacijos garso tekančiu vandeniu, kurti taikią atmosferą.

4、Lengva Naudoti: Švelniai, sluoksnis vandens meninio stiliaus sluoksniuotos dubuo, vandens fontanas tikrai taps ryškus, dėmesį jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, namo, biuro ar biurą!

5, Geras Poilsis: Po sunkios darbo dienos, jūs galite naudoti darbalaukio fontanas sumažinti stresą ir atsipalaiduoti; įjunkite krioklys fontanas prieš miegą, ir tada dreifas į sleep, klausantis garso taikaus stream".

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% visiškai naujas

Tipas: desktop teka apdaila

Medžiaga: ABS plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: apie 16.5x11x9cm / 6.5x4.3x3.5 colių

Svoris: apie 542g/ 19.1 oz

Baterijos: 2 x AA baterijos (neįtraukta)

Dviguba maitinimo šaltinis: 5V/ 1A krovimo galvos arba baterijos gali būti naudojamos

Pakavimo Sąrašas:

1 x Darbastalio Fontano(be Baterijos)

1 x USB Kabelis

12 x x x x x Nereguliariai Akmenys

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 1-2 cm.Dėkojame už supratimą.

2. Kalibruojant monitorių yra įvairių, spalva prekė parodyta nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.Prašome kreiptis į nekilnojamojo vienas.

3. Standartinė įranga turi 12 nereguliarus akmenys, kaip standartinės ir papildomos atsarginės dalys.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Temos Architektūra
Tipas darbalaukio teka apdaila
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Kaip parodyta
dviguba maitinimo šaltinis 5V/ 1A krovimo galvos arba baterijos gali būti naudojamos
Medžiaga Plastikiniai, ABS Plastiko
Type2 Biuro Stalo Puošyba
Svoris about 542g/ 19.1oz
Type3 Office Table Decoration
Stilius Tradicinė Kinų
type1 Darbalaukio Dekoras
dydis about 16.5x11x9cm / 6.5x4.3x3.5 inch

Panašūs produktai