Forelli Vyriška natūralios Odos Kavos Šlepetės 49221 Pagaminti Turkijoje Sneaker Šlepetė, Sandalas Anatomijos Batai Ekspertas

€29.71

-29%

€42.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odinis vyrų avalynė, anatomija vyras, pagamintas jordans batai, vyrų batų, batų turkija, vyrai šlepetė, turkijos turkija sagė, ruda sneaker, vyrai dizaino šlepetės, vyrų avalynė.

Vyriškos Šlepetės - Sandalai

Juoda žmogus sveikas, patogus, anatomijos ir gamina šlepetės ir sandalai su modernaus dizaino.Anatominė, kuri specializuojasi gaminti Juodi batai, avalynės pramonė pasieks didelę vartotojų bazę.Patogios šlepetės ir sandalai, taip pat anatomijos modeliai kasdien batų pasirinkimas. Pagamintas su kruopščiai meistriškumo suprasti Forelli batai, sugebėjo prisitaikyti prie skirtingų poreikių.

Kurie yra svarbiausia dalis, vasaros, vasaros batų tendencijos naujam sezonui atsiranda.Vasaros vyriški sandalai vasarą vyriškos šlepetės modeliai su Forelli naujojo sezono modeliai yra atsižvelgiant savo vietas. Ypač natūralios odos šlepetės ir sandalai modeliai, yra mėgstamas tarp produktų vasaros.Šlepetės arba fifo būtų paminėti anksčiau surištas terlk modelių ateiti į protą. Dabar, modeliai yra pagaminti daugybę šlepetės ir sandalai.Žmonės yra priversti nuspręsti, variantų daug.Tačiau pagrindinis dalykas yra ne batų ant jūsų pėdų pagal modelį-pirkiniai sandalai.Pasak tyrimų, kojų patalpų žieminės šlepetės – sandalai modelių, jie vyksta į orą.Tašką pranešimą, kai pirkinių sandalai ir šlepetės, tinka ir atrankos išsiskiria kaip anatomijos modelis.Estetiška išvaizda, yra taip pat svarbi detalė, tačiau mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti modelius, kurie atitinka jūsų kojomis į savo sveikatą.

Naudojant Jūsų Batų:

Produktą, kurį įsigijo, nuimama po naudojimo nuimkite kasdien fuspet fuspet ir išvėdinkite patalpą.

Fuspet nuimamas apliejimo valyti su drėgnu skudurėliu periodiškai.

Sunku fuspetli jei pasirinksite mūsų produkto, jei įmanoma, dėvėti savo batus, vieną dieną ir vieną dieną poilsio.

Laikytis instrukcijų, minėta pirmiau, kaip ji bus prailgina produkto, svariai prisidės prie sveikatos apsaugos jūsų pėdą.

Po naudojimo, jūs galite sumažinti iškraipymo saugoti jį savo batus, batų modelis.

Tai yra natūrali oda, naudojama mūsų produktams, oro ir vandens garų pralaidumą.

Tik "atsparus vandeniui" fraze mūsų gaminiai yra atsparus vandeniui.

Esant šaltam orui, šiltas šaltos gali būti, nes skirtumas priekiniai rutubetlenme per batų.Tokiais atvejais, odos vidpadis, absorbcijos, vandens garai, dėl savybes mūsų prakaito ir šlapio veltinio, nereiškia, kad gauna vandens produktas.

Oda, naudojami šiuose gaminiuose, yra visiškai natūralus.Išlaikymas gali būti valomi drėgnu skudurėliu po to poliruoti su lenkijos tik skaidrios, kitaip originalumas ir produktas, gali būti iškraipytas.Natūralios odos, tapti pėda ir Kojinių, tai kodėl mūsų produktai gali sukelti.

Mūsų produktas patinka.

Prekės Pavadinimas Forelli
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Taikoma Vieta

Panašūs produktai