Dekoratyvinės Juostelės PS5 Valdytojas Kreiptuką Rankena PC Apdailos Juostelės P5 Gamepad Controle Dekoratyvinis Korpuso Dangtelio

€2.07

-56%

€4.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: deskar įterpti, ps5 shell, padengti ps5, ps5, kontrolės ps5, call of duty šaltojo karo ps4, kontrolės pc, 4k hdmi jungiklis, g27, vaikai elektros varikliu.

Savybės:

1. Sukurta PS5 Valdytojas: "PASIDARYK pats" pakeitimo dėl PS5 Dualsense shell (išskyrus elektronikos dalys) gali pakeisti originalą PS5 Dualsense plastiko dekoratyvinės juostelės.

2. Madingas Išvaizdą: Tiksliai siuvimo ir 100% originalus dydis, unikalus permatomas funkcija pagerina labiausiai gamtos grožį savo elektroninių grandinių, todėl jums skirtingų regėjimo malonumą.

3. Griežtai sukurta pagal už PS5 valdytojas, skylė pozicija yra tiksli, kuris gali puikiai tinka dėl PS5 rankena.

4. Į išardymas ir surinkimas yra labai paprastas.Pašalinti originalios dekoratyvinės juostelės iš apačios, valdytojas, ir tada įdėti pakeitimo shell apie tai, jūs galite lengvai įdiegti už PS.

5. Aukštos Kokybės: Pagaminti iš patvarios ABS medžiagos, tai keičiamų korpuso apvalkalas yra kietas, lygus paviršius ir geras touch, leidžia jums mėgautis geriau žaidžiančią patirtį.

Pakavimo Sąrašas:

Dekoratyvinės Juostelės PS5*1

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Prekės Pavadinimas Rondaful
Parama Už PS5
Suderinamos Prekės/Modelis SONY, Kita
Su USB no
Modelio Numeris Apsaugos Atveju
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai