360LEDs Galingas LED Saulės Sodo Lempos, Gatvės Potvynių Žiburiai IP67 atsparus Vandeniui Prožektorius Prožektorius Sienos Lempos su Belaidžio Nuotolinio valdymo

€17.67

-50%

€35.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempa lauko saulės, didelis saulės šviesos vietoje, led saulės šviesos, saulės sodas, solarled potvynis šviesa, led saulės šiltai balta, sistema, nuotraukos sieniniai šviestuvai, sodo žibintas, billboard saulės led, dekoro sodas.

Apie šią prekę

【SUTEMŲ IKI AUŠROS】TRLIFE Saulės, potvynių šviesos bus įjungti temstant ir išjungti auštant automatiškai.Aukštos kokybės metalo medžiagos ir ryškios led, kai prožektorių montavimas 9,8 pėdų aukščio formos žemės ir išėjimo esant 60 laipsnių kampu, gali būti platesnio kampo apie 200㎡.

【SAULĖS SKYDELIS】 6W/6 V aukšto Efektyvumo polikristalinio silicio saulės skydelis gali keisti iki 17% saulės šviesą į elektros energiją.Saulės skydelis gali būti imamas net dėl debesuota dienas.Su 1000mAh, 3.2 V Įkraunama Ličio-jonų baterija, šie saulės potvynių žiburiai suteikti daugiau than12 valandų nepertraukiamo apšvietimo laiką po visiškai nemokamai.

【IP67 atsparus oro】 Pagamintas iš patvaraus metalo medžiagos, AIJADY Saulės, potvynių šviesos gali atsispirti bet kokiomis oro sąlygomis.IP67 atsparus vandeniui dizainas puikiai apsaugo šviesos ir tokiu būdu užtikrinti, kad šie lauko prožektoriai, ilgesnis tarnavimo laikas.

【KELIŲ ĮRENGIMAS】Kiekvieną prožektorius yra įrengta 12M kabelis; jūs galite įdiegti dviejų vadovas kartu arba atskirai juos į skirtingas vietas, kaip jūsų poreikius. 180 laipsnių reguliuojamas sienos laikiklis, jūs galite įdiegti ją ant sienos arba bet kur, kur jums reikia.Kas daugiau, galite nustatyti, kad šviesos " ryškumas ir apšvietimas valandas, naudojant vieną nuotolinio valdymo pultą.

【ŠVIESOS IKI JŪSŲ NAMŲ】Su 360 vnt SMD2835 LED lustai ir 7000K šaltai balta šviesa, dėl kiekvieno potvynių šviesos.Galite įsižiebti, tai, atsižvelgiant į jūsų durų, priešais namą, kiemą, kelią, baseinas, lauko, patalpų, prisijunkite, klėtis, sodas, garažas, važiuojamosios kelio dalies ir pan.Pradėkime šalis nuo saulei!Tai saulės, potvynių šviesos yra taip pat puikus pasirinkimas saugumo šviesos.Gaminio parametrų

Spalvos temperatūra: 6500K

Vandeniui Lygis: IP67

Prijungdami Laidus tarp Šviesos ir Skydelis: 12M/ 16.5 ft

Medžiaga: Aliuminio

dydis:4 dydžių,kaip paveikslėlyje

Rodyti funkcijos

Garantija 1 metų
Prekės Pavadinimas TRLIFE
Korpuso Medžiaga aliuminio lydinio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris naujas saulės šviesos lauko
Savybės Saulės LED
Yra Pritemdomi No
Stilius Šiuolaikinio
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo BMK, CE, FCC, ROHS
Įtampa 5V
dydis 5M
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis Saulės
Apsaugos Lygis IP67
Naudojimas Skubios pagalbos
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
atsparus vandeniui IP67
Pagrindo Tipas Nėra

Panašūs produktai