Ne Slydimo Šokių Kilimėlis Baby Žaisti Mat Švietimo, Vaikų Žaislų, Kilimų, Muzikos, Šokių Žingsnis Playmat su Led Šviesos vaikų dovanų

€21.04

-40%

€35.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kilimėlis baby vandens, mat žaisti, soft play equipment, kūdikiui sėdėti, hairnet už bun, magija playmat, vystymosi švietimo žaislai, kūdikių muzikos, patalpų minkštas žaidimų įranga, kūdikių lova kelionės.

[Tvirtos ir neslidžios]

Šis šokis iššūkis kilimėlis yra pagaminti iš sunkiųjų vinilo medžiagos, netoksiškas minkštas įdėklas, lengvai nuvalykite švarus.Tai yra suprojektuoti, kad atlaikytų daug žaidimo laiko, pavyzdžiui, šokiai, mojuoti ir šokinėja.

[3 lygių skirtumas]

Atlikite ritmas built-in muzikos ir šokio mirksi eilutę LED lentos.Neatsilikti judėti ir bandyti iššūkis 3 skirtingų lygių!Naudoja 3 AA tipo baterijos. (Nėra komplekte)

[Nešiojamų ir lengva saugoti]

Dydis: 35.4 cm x 36.6 cm.Jis yra lengvai sulankstoma ir gali būti laikomi spintoje ar po lova.Įdomus žaislai visa šeima, puikiai tinka lauko pramogų ir patalpų šalis žaisti!

[Nauda švietimui]

Tegul jūsų vaikas pratimas labiausiai įdomus būdas!Šis žaislas skatina bendradarbiavimą ir sporto veiklą.Ji yra palanki vaikams ir kūdikiams.

[Puiki dovana vaikams]

Jei jūs ieškote už geriausią Kalėdų ar gimtadienio dovana, prašome nepraleiskite šio šokio žaidimo kilimėlis.Suteikti vaikams ir ruošiasi nudžiuginti!Nesenstantis žaislas sukuria laimės kasdien!

Matmenys 35.4 cm x 36.6 cm
Tipas Sveiki
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Švietimo, elektroninis, Muzikos, Minkštas, Sportas
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Medžiaga Poliesteris
Lytis Unisex

Panašūs produktai