2021 vyriškos Šlepetės Mados Paplūdimio Laisvalaikio Bateliai, Šlepetės Vyrams Skaidres vidaus ir Lauko vyriškos Šlepetės Vasaros Flip Flops

€3.56

-50%

€7.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valtis pvc, vyrai skaidres vyrai, somar bateliai vyrai, crocs dalys, vyrų batų, batų moterys, flip flop moteris, virtuvės tong, flip flop moterims, šlepetės moterims.

64539

Patarimai:Ką mes naudojame, yra Stuburo Dydis

Prašome išmatuoti savo pėdos ilgį labai atsargiai ,tada pasirinkite dydį remiantis pėdų ilgio .jei turite kokių nors problemų su dydžiu ,atkreipkite dėmesį, kad jūsų pėdos ilgis apie jūsų puslapį ,ačiū

Medžiaga: EVA+ Audinys

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Specifika: 1cm=0.393 colių, 1inch= 2,54 cm

JAV Szie

(dydį galite užsakyti)

KN Dydis

(dydis apie batus)

Batai vidinis ilgis 7 40 25cm 7.5 41 25,5 cm 8 42 26cm 8.5 43 26.5 cm 9 44 27cm 9.5 45 27.5 cm Maloniai Patarimas : 1. Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan., gali būti, kad kai kurie šiek tiek differencesin spalvos tonas svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 2. Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 0.1-0.2 cm skiriasi, jūsų geranorišką supratimą, bus labai vertinama.

Pristatymas

1) Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 1 ~ 7 dienas, kai jūsų apmokėjimas yra visiškai patikrintas.

2) Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų (ypač kinijos oro mailpost), nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Spalvos

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Padas Medžiaga EVA
Modelio Numeris Šlepetės
Vidpadžio Medžiaga EVA
Pamušalas PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Vasaros
Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
Batai Tipas Flip Flops
Batviršio Medžiaga Stretch Audinys
Taikoma Vieta Patalpų

Panašūs produktai