30PCS Sidabro Džinsai Mygtukas Star 20MM Dekoratyvinės Drabužių Priedų Drabužis Kelnės Raidžių Mygtukai, Tinka MJB-362

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kulka mygtukai sidabro, mygtukai žalia mėlyna, metaliniai mygtukai veidrodis, metaliniai mygtukai patter, paprasto sidabro mygtukai, džinsinio audinio mygtukai sidabro, kailis mygtukai sidabro, xbox sidabrinė mygtukų, kristalo sagos, sidabrinė, dideli mygtukai sidabro.

Medžiaga: METALAS

Dydis: 20MM

Spalva: Kaip Paveikslėlyje

Kiekis: 30PCS

Prekės Nr.

Visi produktų (- ai), bus atidžiai supakuotas ir išsiųstas jums elegantiška atveju arba kartono ar kitos pakuotės.

Jūs galite sumokėti tiesiai alibaba pagal sąlyginio Deponavimo arba kitų keturių mokėjimo parinktys taip:

"Western union", "Moneygram", arba Banko pavedimu.

1. Kaip greitai, kaip jūs mokate už prekę (- es), mes atsiųsime jūsų sklype per 24 valandas.Jei jums jų reikia būti siunčiami su skubių siuntų pristatymas(5-7 darbo dienų pristatymas), maloniai prašome susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo, mes nustatysime apskaičiuoti papildomą modernizavimo mokestį skubių siuntų pristatymas jums.

2. Visos mūsų paketai yra siunčiami iš Kinijos Po Oro Paštu per 2 darbo dienas, gavus mokėjimą,tik tuo atveju, jei mes narėje režimas pristatymas.

3. Siuntos paprastai trunka per 25-60 darbo dienų atvykti.Tiksli pristatymo dienos skiriasi skirtingose šalyse.Kartais šiek tiek ilgiau.Dėl išsiuntimo vietos ar kitų priežasčių.Tai gali eina daugiau nei 25 dienas,jei jūs negalite gauti per 90 dienų, nes mes iš laivo,prašome elektroniniu paštu mums.

Jei bet kyla problemų,prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo produkto (- ų),Mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą, patenkinamai, jums kaip galima greičiau;Mes atsiųsime naują produktą (- us) arba grąžinsime visus pinigus jums už Garantiją, jei produktai buvo sugadinta, o pristatymo ar klaidingai išsiųstas per klaidą, arba, Jei jūs neturite gauti prekę(s) per 90 dienų.

1. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktą (- us )ir paslaugos.

2. Jei jūs patenkinti bet kokias problemas, apie verslo, prašome susisiekti su mumis laisvai.

3. Jei nesate patenkinti produkto (- ai) dėl kokios nors priežasties,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visus dipute.

Metalo Tipas Cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris as
Formos Round
Produkto Tipas Mygtukų
Spalva kaip nuotraukoje
Apdaila Nėra
Technics Danga
Mygtuko Tipas Džinsai Mygtukas
Rinkinys Tipas Taip
Stilius blauzdos
Funkcija Galima skalbti, Eco-Friendly, Nikelio-Nemokamai

Panašūs produktai