VAIZDO YZ-3302 Saulės energija Varomas Saugumo Priežiūros Vandeniui Modeliavimas Kamera Mirksinti Raudona LED Šviesos Vaizdo Anti-theft Fotoaparatas

€3.60

-26%

€4.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo kamera mini wifi, led saulės statymai, vaizdo belaidė stebėjimo, ip kameros, nagų gruntas uv, saulės led mirksi, atiku fabric nigeria, auto iris cctv, 130mm rėmelį, fotoaparatas hd, plaukti led saulės.

Savybės:

1. 20 cm modeliavimas kabelis: Jūs galite įterpti uodegos kabelį į laikiklis, ir built-in uodegą kabelis gali būti įdėta į laikiklis paslėpti iš siūlų pabaigos.Taip pat galite įsigyti modeliavimo kabelis, kiek reikia, ir jį pratęsti iki kitų vietų, kurios yra labiau realistiškas.

2. Saulės energijos galia: Šis produktas yra įrengta aukšto konversijos norma, saulės kolektorių išlaikyti įkraunamos baterijos energijos tiekimą be pertrūkių, mažos energijos sąnaudos ir aplinkos apsauga.

3. Tikroviškos išvaizdos: Nebrangus sprendimas su profesinę išvaizdą, unikalus dizainas imituoja, kad iš nekilnojamojo saugumo kameros.

4. Anti-theft: teikti veiksmingą būdą sulaikyti nusikaltėlius, vagis.Mirksinti raudona led šviesos griebtuvai dėmesį atgrasyti nuo galimų įsibrovėlių.

5. Gerus rezultatus: Lietus-įrodymas, dizainas, puikiai tinka lauko naudojant.Ilgaamžė medžiaga, ilgą laiką naudojant.Įvairias programas ir universalus tinka parduotuvėms, namuose ir daugelyje kitų vietų.

Aprašymas:

Profesionalus, tiesiog kaip realus vaizdo kamera.Sģdynģs laikiklis, lengva ir greitai įdiegti.Tai puikus jūsų apsaugininkas ir atrodo realus.

Techniniai duomenys:

Modelis: YZ-3302

Dydis:186*125*175mm

Medžiaga: Plastikas

Kameros objektyvo skersmuo: 20 mm

Fotoaparatas rezultatai: Tvarumą

Energijos ekranas: mirksi raudonas LED (šviesos mirksėjimo intervalą 5seconds)

Oopening metodas: tiesioginis išardymas ar įrenginio baterijos Energijos šaltinis-Saulės energija

Pakuotė:

1* Saulės modeliavimas stebėjimo Kamera 1* Varžtai Pack

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Medžiaga ABS
key2 Apsaugos Stebėjimo Vandeniui Modeliavimas Fotoaparatas
Formos U
key1 YZ-3302 Saulės energija Varomas CCTV
key3 Mirksinti Raudona LED Šviesos Vaizdo Anti-theft Fotoaparatas
Modelio Numeris dsf
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai