300Ml Kūrybos Mielas Panda Stiklo Vandens Puodelį Skaidrias Buitinių Kavos Pieno Pusryčiai Taurės Pora Gerti Taurę, Virtuvė, Stalo reikmenys

€1.18

-48%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sunglass, panda žaislas, coffe stiklo puodeliai, posa mokyklos, cibi viskio stiklo, kavos puodelis stiklo, taurės stiklinės, milk mocha, puodelis espreso kavos, mielas puodeliai.

300Ml Kūrybos Mielas Panda Stiklo Vandens Puodelį Skaidrias Buitinių Kavos Pieno Pusryčiai Taurės Pora Gerti Taurę, Virtuvė, Stalo reikmenys

Apie Sekimo Numerį Atnaujinti:

Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos Informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome Ne Tiesiogiai Atidaryti Ginčų.Tai yra pirmą kartą, turite išspręsti!

Pristatymo terminas:

Visi produktai gali būti gabenami per 1 iki 8 darbo dienų, paprastai mes pagal laiko kliento užsakymą, pakavimo ir vežimo, reikia atidžiai patikrinti kokybės prekių iki išsiuntimo, todėl skirkite šiek tiek laiko dirbti.

Pristatymo terminas:

Dėl veiksnių (Force Majeure: uraganai, rainstorms įtakos skrydžiams.Pirmaujanti logistikos vėlavimo.Esame sąžiningi pardavėjai, mes neleis jums patirti jokių nuostolių.Prašome suteikti šiek tiek laiko, kad gydymo logistikos bendrovė, mes laukti paketą atvykti į savo pusę.

Jei jūsų logistikos informacija atvyksta į Vietinį pašto skyrių:

Jei Vietos pašte, nepavyksta su jumis susisiekti, kreipkitės į Vietinį pašto kuo greičiau gauti savo paketą.Kitaip, vietos pašte bus grąžinti savo sklypo, pasekmes savęs atsakomybę.

Laikas, Apsaugos baigsis:

Kai Mes Baigė Laikas siunta, jei Produktas Apsaugos Laikotarpis, Prašome Pratęsti Produkto Apsaugos Laikotarpis Sau ar Susisiekti su Mumis, Prašome don ' t Open Ginčo Tiesiogiai.

Importo muitai:

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, nei laivybos mokesčiai.Šie mokesčiai yra atsakingas pirkėjas.Importo muitų, Mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, nei laivybos mokesčiai.Šie mokesčiai yra atsakingas pirkėjas

Q: kaip aš galiu sekti savo paketą?

A: jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: (nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Q: kaip mažmeninės ar didmeninės pasiūlyti didmenines kainas, jei aš daug daiktų?

A: jei jums reikia nusipirkti daug dalykų, tuo pačiu laiku, prašome susisiekti su Manimi.Aš pasiūlyti jums didmeninės kainos konkurencingos.

Q: kaip aš galiu mokėti savo užsakymą?

A: Jntprojektai.lt palaiko visa, Mastercard, maeste, "Western Union", ir banko pervedimai.

1. Po to, kai gavote siuntinį, prašome naudoti vaizdo įranga mobiliajam telefonui įrašyti vaizdo, imtis proceso skaidymo, kad per transporto priemonių paketo žalą/missing/produktas, nesuderinto ir Kt.Kaip Pagrįstų Įrodymų!

Atsakymas: po to, kai gavo vaizdo įrašą, galiu greitai nustatyti problemą (produktas), ir greitai atlikti Kompensacijos/pakartotinis leidimas.

2. Jei prekė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo produktas.

Jei prekė yra jūsų Turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes grąžinsime nėra nei jūs juos pakeisti.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę (neteisinga, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta), prašome grąžinti ją per 7 dienas pakeisti arba grąžinti pinigus.

Dėl asmeninių priežasčių (pasirinkite nepatinka ar man nebereikia šio produkto), įkroviklio grįžti laivyba bus atsakingas pirkėjas.Mes negalime priimti jokių daiktų, kurių kvapai (kvepalai.Dūmų, ect.)

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį siuntą, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo Id.

Feature7 Namų Naudojimui
Feature5 arbatos puodelis
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 Vyno Taurė
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Feature6 geriamojo stiklo
Feature4 kavos puodelis
Stiklo Tipas Įvairių Spalvų
Medžiaga Stiklas
Modelio Numeris Panda Stiklo Pieno Puodelis
Kiekis 1
Feature2 Pieno Puodelis
Formos Round
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Drinkware Tipas Stiklas
Feature1 Stiklas

Panašūs produktai