Laiminga liepos 4-osios Medžio Lenta Fotografijos Backdrops Naujagimiui Dušo Nepriklausomybės Dieną Šventė Linksmai Foto Vinilo Tapetai

€6.12

-35%

€9.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: studija, br žiūrėti, mozaikos pearl, gaisro medienos vinilo, 18x18 pagalvę padengti, fono grožio ir žvėrys, fonas, fonas photobooth, amerikos vėliavos romper, mickey mouse tee.

Vinilo backdrops su ryškus spausdinti nuotraukas.jis tinka Vienu metu naudoti(gimtadienio), šeimos fotografai .jis bus lengvas ir nešiojamas, kuris daro tai lengva būti pakabinti ant fonas.Tinka: Foto fonas, scenos fone, gimtadienio, paroda.Medžiagos Svoris: 110G/GSM ekonomiškas lengvas, Lengva Sulankstyti ir Nešti Ne vandeniui Šviesos absorbant Kompiuterio-su atspaudais, skirti realizmas, Intensyvaus Ryškių Spalvų Individualų kaip jūsų prašymą.

Savybės

Vinilas:

lengva nešiotis,spalva yra geresnė,Nėra atsparus vandeniui,ji turi mažiau raukšlėtis,galite geležies ją pašalinti raukšles,Raukšles galima pagerinti.

Polycotton:

ar ne išnyks,geros kokybės,neturi raukšles,lengva nešiotis,Storesnis,minkštas,geriau,Galima išplauti ir išlyginti,Nr. raukšlėtis,Gali būti naudojami ir saugomi ilgą laiką.

Polycotton yra geriau nei Vinilo, todėl jos kaina yra gana didelė.

Apie chromatines aberacijas: Nuo ekrano statusą kiekviena monitorius skirtingas, spalva matote, gali šiek tiek skirtis nuo faktinės fono spalvą, kuri neturi įtakos fotografavimo efektas.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Raukšlių šalinimas rekomendacijas: 1.Jūs galite pakabinti jį už kelių dienų; 2. Ar gali riedėti jį sandariai su cilindro formos objektą ir palikti jį, o; 3. Arba jei galite pabandyti geležies ją iš nugaros pusėje pradėti sausa medžiagos skiaute tarp geležies ir fonas tuo atveju, jei fonas sušlapo, kaip ji yra kompiuteriu atspausdinti, taip jis bus lengvai sugadinti, jei jis yra šlapias.

Medžiaga Vinilo
Stilius 3 Nepriklausomybės Diena Fone
Stilius 2 Liepos 4-osios Fotografijos Fone
Tipas Purškimo Dažytos
Naudojimas 2 Vaikai, Vaikai Backdrops
Modelio Numeris 35-0003
Customize Accepted Taip
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas 1 Šeima, poroms, naujas gimęs kūdikis
Stilius Vaikai
Prekės Pavadinimas LISM
Tinkinti Backdrops Pavadinimas Pridėta, Metų Amžiaus
Naudojimas 3 Dėl Gimtadienio, PORTRETAS, šalis, Stalo Dekoras

Panašūs produktai