Natūralių Kristalų Širdies Formos Akmens Originali Labradoras Palmių Akmens Gydymo Kvarcas Brangakmenio Nerimauti Akmens "Pasidaryk Pats" Juvelyrika Karoliai Камни

€0.47

-18%

€0.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makiažo veidrodis stovi, crystal pendulum, kvarcas, medis, originali licencijuota, medžių, palmių medžio apdaila, jade kristalų drožyba, papuošalai akmuo turkis, dirbtinių palmių, natūralaus akmens necklas, nerimauti akmens žalia.

Mėnulio akmuo Kristalas Labradoras Palmių Akmens Gydymo Kvarcas Brangakmenio Nerimauti, Akmens Širdies Formos Jewllery Todėl Nerimauti Akmenų Terapija Sklandžiai

Aprašymas:

Medžiaga: Labradoras, Pilnas rankų audimo.

Labradoras yra stabilus, tvirtas, ilgai bangų energijos charakteristika.Turintis labradoras sėdėti dar padeda padidinti dažnio visą kūną, sustiprinti perspektyvos ir išvengti painiavos, išvaizdą dalykų.

Šių krištolo akmens pakabukas gali suteikia Jums Gilų Teigiamą Energiją, Ramybę, Pusiausvyrą, Gydymo, Meditacijos, Balansuoja Emocijas, Energijos Pradedantiesiems Paaugliams Jogos Reikmenys, Meno Kolekcijos,Pakabukai Padaryti Papuošalai ir Išvados Reikmenys.

Tai puiki dovana Padėkos Dieną, Kalėdas, Jubiliejus Diena, Valentino Diena ir Gimtadienis, ar tiesiog kaip nustebinti ir priminti, kad ypatingą kažkas, kiek jūs priežiūros.

Kiekviena kristalų pakabukas priemones, įvairaus dydžio&formos.mes įsitikinkite, kad akmuo yra pastebimas, tačiau jaukus nešioti.

Labradoras yra labai džiuginantys ir atnaujinti kristalų.Tai yra manoma, kad sumažinti baimę ir išvyti košmarai.Nerimauti akmenys(palmių akmenys,nykščio akmenys)yra lygus,poliruoti akmenys,naudoti poilsiui arba nerimas reljefas.

Puiki dekoracija namuose, vazoninių augalų, žuvų tankai ir kt.

Tinka "PASIDARYK pats" apyrankės ir karoliai kaip puiki dovana sau ir savo draugams.

Pakavimo sąrašas:

1x Labradoras Kristalų

Šiltas eilutę: Kiekvienas gabalas yra individualiai unikalus, todėl tikėtis, kai natūraliais spalva arba akmens patterning.

Temos FĖJA
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Medžiaga Mūrinis

Panašūs produktai