Ekologinio Nešti Pirkinių Krepšys Prekybos Centrų, Sulankstomas Perdirbti Maisto Saugojimo Krepšys Moterų Mados Prekybos Centre Pirkėjo Maišelyje

€1.03

-30%

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: perdirbto maža pakuotė, amerikos perdirbtų produktų, manufacturers recycled plastic products, products recycled backpack, recycled paper beads products, kūrybos perdirbtų produktų, recycled products bathroom, recycled rubber floor products, 30 recycled paper, paper recycled packages.

Ekologinio Nešti Pirkinių Krepšys Prekybos Centrų, Sulankstomas Perdirbti Maisto Saugojimo Krepšys Moterų Mados Prekybos Centre Pirkėjo Maišelyje

Funkcijos: 1. Aplinkos ir Paprastas Dizainas: Tvirti, daugkartinio naudojimo bakalėjos maišai gali sumažinti atliekų kiekį, ir tuo pat metu jie yra puikūs ir daugkartinio naudojimo bakalėjos maišai su mielas modelius galite pridėti šiek tiek įdomus į jūsų pirkinių; labai tinka greitai keliauti ar gimtadienio, bakalėjos parduotuvėse, Sodininkystė, kempingas, nakvynė maišelį ūkininko rinkos, lauko nuotykius, prekybos centras ir kitos dienos poreikius.

2. Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo Bakalėjos Maišai: Į daugkartinio naudojimo pirkinių maišeliai yra pagaminti iš grynos ripstop poliesterio tik.Mūsų standartinis pirkinių maišeliai gali būti pakartotinai naudojamas.Mūsų prekybos tote maišeliai gali būti plaunamas po kiekvieno naudojimo.Rekomenduojame švelniu plovikliu ir pakabinti džiūti!

3. Patogus ir Paruoštas Naudoti: Šis produktas maišelis gali būti sulankstyti butas, todėl jis yra lengvai įdėti jį į automobilį, konsolės ar tiesiog padėkite jį į piniginę ar striukės kišenėje, ir tada jūs visada turite vieną ar daugiau pirkinių krepšiai, nesvarbu, jums nuspręsti sustabdyti parduotuvėje Arba neplanuotų pirkinių kelionę.

4. Didelės Talpos ir Tvirtas: Stiprus ir lengvas, pirkinių krepšys gali turėti iki maždaug 35 svarų (apie 15.9 kg).Ji gali pakeisti 2-3 tradicinių pirkinių krepšiai; rankena daugkartinio naudojimo pirkinių krepšys yra labai stiprus, todėl jis gali būti atliekamas ar atliktas ant peties.Pirkinių krepšys sutvirtintas dvigubai siūlių, kurioje galite saugiai laikyti sunkių daiktų.

5. Prabangus Dovanos: Ar ji yra didelė, stipri statybos ar pakartotinai naudoti, labai pašalinti suma, plastiko, negalite neigti, kad tai tote krepšys yra labai ekologiška, skirti krepšiai parduodami vietos bakalėjos parduotuvėse.Be to, šis krepšys rinkinys bus puikus pasirinkimas, siekiant išvilioti šeima ir draugais.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sulankstomas Pirkinių Krepšys

Dydis: aukštis apie 32.5 cm*plotis 38.5 cm*šoninės 11cm*rankinės: 22cm/12.80*15.16*4.33*8.66 colių

Medžiaga: oksfordo audinys/medvilnės

Svoris: apie 88g

Pakavimo Sąrašas:

1*Pirkinių Krepšys

Funkcija 9 Bakalėjos Saugojimo Krepšys
Funkcija 5 Shopkeeper Bags
Funkcija 7 Lankstymo Dėklas
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Stačiakampio formos
4 funkcija ekologiškas maišelis
3 funkcija Tote Bag
Medžiaga Oxford, oxford cloth/cotton
Forma Drabužiai Kabo Tipas/Kabo Tipas
Produktas Kita
2 funkcija Daugkartinio naudojimo
Talpa Kita
Naudoti Kita
Modelis Trimatis Modelis
Funkcija 1 sulankstomas pirkinių krepšys
Funkcija 6 Rankinės
Prekės Pavadinimas CHUWUJU
Modelio Numeris Pirkinių Maišelis
Funkcija Lankstymo, Eco-Friendly
Funkcija 8 Supermarket Shopper Bag
Storis Kita
Tipas Laikymo Krepšiai
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Specifikacija Other

Panašūs produktai