Šiaurės Dervos Gėlių Vaza Pasakų Darbalaukio Saugojimo Organizacija Vazonas Modernių Namų Puošybos Ornamentais Statula Meno Skulptūra

€26.85

-19%

€33.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro namai, šiaurės šalių, dirbtiniai kukurūzai, keramikos galvos vaza, lentynoje dekoras, sodo fėjų šalis, žmogaus vaza, kawaii aštuonkojai, akmens sodas laumės, knyga dekoras, mergina vaza.

Ypatybė:

1. Vazos yra pagamintas iš dervos, rankų darbo, stilingas ir glausta, su sklandžiai linijas ir visiškai meninės prasmės.

2. Namo apdaila taip pat gali būti naudojamas kaip vazos, vazos, makiažo teptuku dėklai, parkeris laikikliai, sandėliavimo dėžės, mobiliųjų telefonų dėklai ir kt., ir taip pat gali būti naudojamas iliustracijų, tapybos ir meno kūrinius.

3. Scena ekranas: gyvenamasis kambarys kavos staliukas, miegamojo, studijų salė, parodų salė, ekranas spinta, tualetinis staliukas, valgomasis, TV spintelė ir kt.

4. Ten yra skylė dizainas ant dugno plokštė, ir vandens įpurškimo, gali atsirasti vandens pratekėjimas, todėl rekomenduojama įterpti dirbtinės gėlės gėlių susitarimą.

Specifikacija:

Medžiaga: Derva

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 27*17cm

Pakavimo sąrašas: 1 * Derva vaza

Pastaba: Dėl skirtumo tarp monitoriaus ir šviesos, ten gali būti šiek tiek chromatines aberacijas vaizdas, kuris yra normalu.

Kategorijos vase
Modeliavimas Pav.
Medžiaga Derva
taikoma dovana-tai santykiai Jaunoji karta
Temos Gėlė
ar tai dovana Taip, asmeninės dovanos
Yra Protingas Prietaisas Taip
Medžiagos Tipas Plastikų, dervos
Kabo forma Stalo
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Kartoninė pakuotė

Panašūs produktai