Tokijo Pabaisa 3DT marškinėliai spausdinimas marškinius, O kaklas trumpas rankovėmis vyriški t-shirt siaubo grafinis t-shirt hip-hop ' o drabužių demonas-žudikas

€1.37

-77%

€6.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siaubo kaukė, himawari, Helovinas, sušaldyti kaukė, tokijas naktį marškinėliai, tokijo pabaisa seido, pabaisa tokijas, telefono dėklas tokijo pabaisa pelėda, tokijo revengers drabužiai, goblin slayer.

1. Mes suteiksime jums su naujausias aukštos kokybės ir puikus 3D atspausdintas trumpas rankovėmis marškinėliai vyrams ir moterims. 2. Mes gamykloje Kinijoje integruoti projekto, apdorojimo, gamybos ir pardavimo. 3. Gaminame vyriški marškinėliai, moteriški marškinėliai, negabaritinių marškinėliai, marškinėliai su įvairių animacija, filmai ir kt. 3. Jei norite tinkinti marškinėliai šeimos porų, ar yra būdų, kad jūs norite spausdinti ant jūsų drabužių, taip pat galite susisiekti su manimi pritaikyti T-shirts. 4. Jei jums reikia parduoti savo 3D atspausdintas vyrų ir moterų trumparankoviai marškinėliai produktų, mes galime suteikti jums su vaizdais, be vandens ženklų. 5. Mes taip pat priimame "PASIDARYK pats" custom trumparankoviai marškinėliai stilių vyrams ir moterims, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū, 6. Jei norite pirkti urmu, prašome siųskite mums elektroninį laišką, mes suteikti jums su geriausia kaina! 8. Jei jūs negalite rasti tai, ko jums reikia šiame puslapyje, skirkite šiek tiek laiko apsilankyti mūsų parduotuvėje. 9. Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Apie chromatines aberacijas Dėl apribojimų, fotografijos ir neišvengiamas skirtumas stebėti parametrus, ekrane spalvos gali skirtis nuo realios objekto.Ne 100% tas pats.Tikimės, kad jūs galite suprasti.Ačiū!Dėkojame už jūsų paramą ir tikimės, kad jums patiks apsipirkti internete. 1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm (0.39~1.18 cm) klaida, ačiū už jūsų supratimą ir paramą, 2. Šis produktas yra labai lanksti, prašome nedelsiant dydžio nustatyti jų tinkamumą.

Audinio Tipas Broadcloth
Lytis VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius trumpas
Modelio Tipas 3d spausdinimas
Su gobtuvu No
sleevestyle Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Taikoma Scena Kasdien
Apykaklės Apvalios Kaklo
vieta arba igin Žemyninė Kinija
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Medžiaga Poliesteris
Marškinėliai Tipas Trumpas rankovės
Elemento Tipas T-shirt
Viršūnės Tipas Tees
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus

Panašūs produktai