Nešiojamų Žaidimų Korteles Atveju, atsparus smūgiams kietas lukštas, Apsauginiai Saugojimo Dėžutė Nintend Jungiklis NR

€0.22

-35%

€0.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nintend jungiklis, joycon switch, padengti ps5, ds lite shell, krepšys disney, odos jungiklis, ns, atveju jungiklis, pokemon jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS.

Savybės:

1. Graži išvaizda, spalva gali būti pritaikytas pagal kliento reikalavimus.

2. Pagamintas iš naujos skaidrus PP medžiaga, ekologiškas ir netoksiškas, jokios žalos žmogaus organizmui, specialių medžiagų, kad dulkės ne laikytis jos paviršiaus.

3. Specialusis papildomai: Su naujų medžiagų technologijas, crystal lauke yra aišku, ir aišku, kaip vanduo, aiškiai vizualinį poveikį ir aptakaus dizaino, rodo skirtingas skonis ir stilius.Prekės, kurių atsparumas smūgiams, lašas atsparumas, atsparumas smūgiams, anti-spaudimas, ir veiksminga apsauga nėra pažeistos.Iš viso 4 žaidimo korteles ir 4 atminties kortelės gali būti pateikiami.Dėžutėje yra naujas ir patogus kortelės turėtojas sandwich dizainas, kuris yra specialiai skirtas atminties kortelė, dėžutė, sukurta žaidimo kortelės turi unikalią poziciją atminties kortelę.Po to įdėti, ji yra stabili ir saugi, be jokių šiek tiek dreba.Tai turi būti priemonė crazy žaidėjai, kurie turi daug atminties kortelės ir žaidimo kortelės.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Spalva: skaidri, juoda

Dydis: 7.4*3.1*1.2 CM

Pakuotės Turinys:

1 x Žaidimo Kortelės Kasetė

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!

Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Modelio Numeris Apsauginiai Saugojimo Dėžutė Nintend Jungiklis
Prekės Pavadinimas ONLENY
Su USB NO
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai