Naujausias Taktinis Diržas Armijos Diržas Vyrams Momen Lauko Mokymo Diržai Aukštos Kokybės Lengvai Atrakinti Metalo Kariuomenės Sagtis Diržo Dropshipping

€2.21

-21%

€2.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diržo 2 diržo sagtis, šuolis, 3 nustatykite diržo sagtis, alkoholio sausas, lauko priemonė, juoda virtuvės komplektas, grotelės titano, multi spalvos diržo sagtis, diržai derliaus diržo sagtis, multitool sog diržo sagtis.

Aprašymas:

Atsparus vandeniui: didelio tankio medžiagos, paprastas vandeniui.

1000D nailono juostelės: aukštos įtampos, didelio stiprumo, didelio tankio juostelės, tvirtas ir patikimas, plonos tekstūros, stipri trintis, jokio blukimo ir jokios deformacijos.

Kablys ir kilpa: 1057-1.6 nelygaus paviršiaus, kuris yra profesionaliai sukurta, turi gerą oro pasipriešinimo, su 15.000 šveitimas kartus, ir nelygaus paviršiaus nėra lengva nutraukti laidai.

Drėkinantis rankų jausmas kablys-plaukų bite: pilingas rankų jausmas kablys-plaukų įkandimas yra pranašesnis už tradicinį kablys ir kilpa užtrauktuku, ir turi gerą šalto atsparumas.Kai naudojamas esant temperatūrai nuo 40°C, galutinis produktas yra ne paprasta, ir adata varža gali siekti 50 N..

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produktai: daugiafunkcinis taktinis diržas

Medžiaga: nailonas austiniai diržai

Spalva: juoda

Dydis: 94*15cm

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų tikslas-sukurti geresnę lauko aplinka.Mūsų produktai garantuoja 100% brand new ir aukštos kokybės.Prašome nedvejodami pirkti!

Pakuotė:

1*Taktinis diržas

Parama Didmeninė/Dropshiping
Produktai daugiafunkcinis taktinis diržas
Prekės Pavadinimas Ourpgone
sandėlyje Tinkamas
dydis 94*15cm
Medžiaga nailono diržas
Tipas Kišenė, Multi Įrankiai
pristatymas Greitas Pristatymas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai