Dėl Subaru BRZ " Toyota 86 GT86 2017-2019 Automobilių Brūkšnys Centrinio Valdymo Skydo Pusėje Juostelės Lipduką Apdailos Decal Anglies Pluošto Accesso

€13.36

-31%

€19.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: honda accord ratlankis, subaru aksesuarai as, "toyota gt86, grindų toyota 86, subaru xv, Toyota 86, baule " toyota gt86, "toyota gt86 priedai duris, sankabos minimoto, gt86 kūno kit uk.

Prašome Žinoti! == Tarptautinių pervežimų elementų, gali būti taikomas muitinės tvarkymo ir papildomus mokesčius. ==Skirtinguose regionuose gali būti skirtingų versijų, modelių suderinamumo lentelė nuoroda tik informaciniais tikslais! ==Patvirtinti, kad jūsų automobilio yra tos pačios formos su forma ir mūsų produktus. ==Jei jūs negalite būti patvirtinta, pateikite pictureof savo automobilį mums, ačiū!

Taikytinos modeliai:

Dėl Subaru BRZ " Toyota 86 GT86 2017 m. 2018 m. 2019 m.

Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų.Funkcijos: Pridėti stiliaus interjeras jūsų transporto priemonės su šiuo anglies pluošto apdaila Rinkinys.Paprasta žievelės ir klijuoti taikymo daro tai auto aksesuaras greitai atnaujinti.

Naudojimas: Naudoti padengti, bet sugadinta apdaila ant jūsų transporto priemonės arba tiesiog atnaujinti jūsų automobilis.

Medžiaga: rinkinys yra pagamintas iš nekilnojamojo anglies pluošto ir yra ultra clear coat poliuretano papildomos apsaugos.

Apie įrengimas: Jūs tiesiog turite švaraus jūsų automobilio prietaisų skydelio.Pašalinti juosta apsaugotas nuo nugaros apdaila.Paspauskite gabalus ant jūsų automobilio prietaisų skydelio.Visi mūsų brūkšnys rinkiniai klijai putų juosta pagrindo.

Elemento Tipas Interjero Juostelės
Prekės Pavadinimas DDJCARBON
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai