Digital Smart sporto žiūrėti Moterų laikrodžiai skaitmeninis led elektroninis laikrodis "Bluetooth" fitneso laikrodis Vyrams, vaikams valandas hodinky

€5.84

-49%

€11.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xsiomi 9 lite silikono atveju.

Sveiki, kadangi yra naujas 1.44 colių versijos į rinką, ankstesnės versijos yra 1.33 cm.Išvaizda yra nuosekli, ir ekranas yra didesnis.Funkciniai modeliai yra skirtingi, tačiau funkcijos yra tos pačios.Į 1.44 versiją galite tinkinti tapetai (pagal nutylėjimą, mes išsiųsti 1.44 colių versija, jei jums reikia 1.33 cm, prašome susisiekti su mumis) Y68 Bluetooth Moterų Sporto Smartwatch Vyrų Vandeniui Smart Watch Širdies ritmo Monitorius "Smart" Android " Relogio Fitness Tracker Laikrodis kategorijų : Vaikų ir Suaugusiųjų stiliaus Laikrodis : Fashion Laikrodį funkcija 1. "Bluetooth 4.0", "Android", " IOS " 2. Palieskite ekraną, norėdami kontroliuoti laikrodis 3. Žingsnių,kalorijų,atstumo : Jei naudojasi, tai gali įrašyti skaičių žingsnius, sudegintas kalorijas, važiavimo trajektoriją ir į atstumą iki paskirties vietos. 4. Širdies ritmo monitorius : Tai bus tiksliai stebėti ir įrašyti savo širdies ritmą. 5. Kraujo spaudimo monitorius : Tai bus tiksliai stebėti ir įrašyti savo kraujo spaudimą. 6. Miego stebėti : Kai miega, jis gali stebėti laiko ir miego kokybę. 7. Sėdimas priminimas : Nustatyti, kad sėdimas priminimo laiką, ji vibruoti primena, kad reikia poilsio. 8. Žadintuvas 9. Nuotolinio valdymo fotografija : Per 10 metrų, jūs galite purtyti jį kontroliuoti telefoną, jei norite fotografuoti. 10. Pranešimų ir skambučių priminimas : Kai telefonas gauna skambutį ar pranešimą, jis vibruoti jums priminti. 11. 10 dienų budėjimo laikas.Laikrodis ciferblatas Laikrodis judėjimo tipas : Smart Laikrodis baterija : 170-200 mAh Laikrodis ciferblatas forma : Stačiakampis Laikrodis ekrano tipas : LED Laikrodį atveju medžiaga : Alloy / dervos Laikrodis ciferblatas langą, medžiagos : Stiklas, Laikrodis ciferblatas spalva : Juoda Watchband Watchband medžiaga : Silikonas Watchband užsegimas tipas : Sagtis Watchband spalva : Juoda / balta / rožinė / pilka / oranžinė / juoda Dydis ir svoris Laikrodis ilgis : Apie 25 CM, Laikrodis ciferblatas skersmuo : Apie 4 CM, Laikrodis ciferblatas storis : Maždaug 1 CM Watchband plotis : Apie 2 CM Laikrodis svoris : Apie 30 G, Paketo Laikrodis X 1 Pastaba: Mieli pirkėjai, tai žiūrėti nereikia įkrovimo kabelį, galima krauti tiesiogiai per įkrovimo vadovas ar USB sąsaja (įkrovimo galvutė nėra komplekte)

Žiūrėti negali būti dėvimi už plaukimo ir maudymosi.Tik ekranas vandeniui atsparus Vandeniui specifikaciją galite plauti rankas ir veidą su jį dėvėti.Bet jis nepalaiko maudynės, plaukimas, nardymas.

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.

Suderinamumas "Android" & IOS
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Užsegimas Tipas Paslėptas Užsegimas
Juostos Plotis 22mm
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Širdies ritmas, kraujo spaudimas ir kraujo deguonies Atstumas žingsnis kalorijų
Juostos Ilgis 20cm
Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga Pasirengimo priklauso
Byloje Formos Rectangle
Elemento Tipas Watchbands
Funkcija Atsparios Smūgiams
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Įkrovimo USB Tiesi linija Chargin
Rezoliucija 240*240
Byla Storis 10mm
Android 5.0 iOS 7.0 ir aukščiau, blueto
Ciferblato Skersmuo 35mm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Gyvenimo Vandeniui Maudymosi nėra recommende
2018 vyriški ir moteriški sportiniai laikrodžiai Mados, Sporto, Technologijos
Stilius Sportas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Skambučių priminimas, informacija stumti "Bluetooth" ryšys, mobi
Ekrano Dydis 1.3 colių
Modelio Numeris Skaitmeninis

Panašūs produktai