Kiaušinių Inkubatorius Automatinis Skaitmeninis Led Posūkio Kiaušinių Naminių Paukščių Visiškai Automatinis Kiaušinių Inkubatorius Buitinių Prekybos Perinti Skirtais Mašina

€27.59

-21%

€34.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kiaušinių incub, vištienos plucker mašina gumos, didelis vištienos inkubatorius, incubator automatic 10, už inkubatoriaus variklis, ūkio žaislas, kiaušinių inkubatorius kinijos prekybos, kiaušinių candler testeris, pozicija kiaušinių inkubatorius, akvariumas perykla.

Aprašymas:

Su dviguba maitinimo dizainas: inkubatoriuje gali būti prijungtas prie 12V akumuliatoriaus, o taip pat 220V maitinimo šaltinis.Į nutrūkus elektros energijos tiekimui, mašina gali būti maitinamas iš 12V akumuliatoriaus.

Inkubatoriuje gali automatiškai įjungti kiaušinius ir atstumas tarp ritinių bus automatiškai koreguoti pagal dydį skirtingų kiaušinių.Tai gali padėti išvengti nesuderinamumo ir žalą, skirtingų dydžių kiaušiniai.

12 pagrindines funkcijas, siekiant patenkinti įvairius poreikius inkubacijos.Inkubatoriuje gali inkubuokite įvairių kiaušiniai, tokių kaip vištos, antys, karveliai, ir žąsų.Po to, kai temperatūra yra mašina, visi kiaušiniai yra valdoma mašina.Jis yra saugesnis ir patikimesnis nei rankinis valdymas.

Šalto šviesos kiaušinių kiaušinių tikrinimo šviesoje lempos, mokslo nustatymo, laiku pašalinti negyvas kiaušinių ir blogas kiaušiniai.

Du kartus vienodą temperatūrą gerbėjai, ekologinis modeliavimas, mokslinę apyvartą, užtikrinti saugumą inkubacijos.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS Dervos ir PP

Dydis: apytiksl. 34x18x30cm/13.4x7.1x11.8inch

Galia: 35W

ES Kištukas /JAV Plug

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Smulkūs Namų Apyvokos Kiaušinių Inkubatorius

Modelio Numeris Egg Incubator
Prekės Pavadinimas Kesoto
Medžiaga Kita
Ūkio Gyvūnai Tipas vištiena
Tipas Ūkio Gyvūnai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai