Led Automobilių Koja, Aplinkos Šviesos Kostiumas Auto Dekoratyvinis Apšvietimas Su USB Patalpų Nuotolinio Valdymo Automobilinis Įkroviklis 4 1 RGB Atmosfera Lempos

€2.72

-33%

€4.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durys led, meteoras dušas, led automobilio juostelės, led rgb, auto led, led mini usb, led šiltai balta, aplinkos f10, LED, automobilio led usb.

Savybės:

1. Interjeras: Tai 4-in-1 " automobilių interjero USB šviesos juostelė, naudojama automobilio salono, įskaitant 4 juosteles, cigarečių žiebtuvėlis ir nuotolinio valdymo pultas.Mūsų automobilių salono apšvietimas gali būti prijungtas į bet kurį USB prievadą.Tinka visiems automobilių modeliams, kompiuteriai ir namuose, dekoracijos.

2. Nuotolinio valdymo funkcija: 8-spalva RGB LED dekoratyvinis apšvietimas apsirengti savo mėgstamą automobilį.Paprastas dizainas suteikia jums gražus, egzotinių ir romantiškas interjeras.

3 .Šviesos ir muzikos: 4 muzikos rūšių ir 8 šviesos spalvų, galite pasirinkti šviesos efektas, jums patinka, ir jūs taip pat galite nustatyti ryškumą, ko jums reikia.

4. Patvarus žibintai: PVC, gumos, lanksčios automobilių LED žibintai, yra nepralaidus vandeniui, tvirtas ir rūdžių įrodymas.Pakanka visiems automobilių ir namų naudojimui.

Aprašymas:

Šis aplinkos šviesos turi mažas energijos suvartojimas, energijos taupymo, lengvas montavimas, tinka automobilių modelių, kompiuteriai ir namuose, šalies apdaila.

Techniniai duomenys:

Valdymas: nuotolinio valdymo pultas

Svoris: 260g

Lemputės tipas: LED

Laido Ilgis: 2 * 110cm + 2 * 130 cm

Darbo įtampa: 5V

Galia: 3W

Lifetime: 50.000 valandos

Pakuotė:

1 * LED juostos

1 * kroviklis

1 * Nuotolinio

1 * Naudotojo Vadovas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Working voltage 5V
Laido ilgis 2 * 110cm + 2 * 130 cm
Lemputės Tipas LED
Lifetime 50, 000 valandų
Sertifikavimo CE
Elemento Tipas Atmosfera Lempos
Galia 3W
Kontrolės Remote control
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 260g

Panašūs produktai