10 Colių Selfie LED Šviesos Žiedas su Trikojis Stovas Pritemdomi Fotografija Apšvietimo Mobilųjį Telefoną Išmanųjį telefoną Makiažas Foto Žiedas Lempos

€6.64

-21%

€8.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, vaizdo nuotraukas, cr311, sirui selfie stick trikojo, šildytuvas už dantų, profesional photo light, dramatiška nuotrauka apšvietimas, lempa led, lempos žiedas, kameros led.

modname=ckeditor 10 Colių Selfie LED Šviesos Žiedas su Trikojis Stovas Pritemdomi Fotografija Apšvietimo Mobilųjį Telefoną Išmanųjį telefoną Makiažas Foto Žiedas Lempos savybės: 1. Žiedas Šviesiai funkcijos 3 spalvų apšvietimo režimai: Šilta Geltona, šaltai Balta, Šiltai Balta.Kiekvienas režimas turi 10 ryškumo lygius rinktis, kuri padeda jums, kai jums reikia papildomos šviesos pašalinti šešėlių makiažas, fotografuoti ir selifes, todėl vaizdo įrašai, tiesioginės transliacijos, ir dar daugiau! 2.2-in-1 dizainas apjungia telefono turėtojas ir selfie žiedas šviesos kartu, jis yra profesionalus įrankis kurti live video/įrašymas su išmaniojo telefono ar kompiuterio.Puikus papildomos šviesos make-up, live transliacijos, lygūs, selfie nuotraukos, filmavimas, vaizdo įrašymas, internetinių mokymo, tamsiai dekoracijos vlogging ir kt. 3.Suderinama su beveik VISŲ išmaniųjų telefonų su arba be jų atveju, tinka iPhone 5 SE 5S 6 6s 6plus 6S Plius 7/87Plus/8 Plius/X/XS 5.8"/ "IPOD" Touch5 / 6/XR/XS Max/ už amsung Galaxy/ už Huawei/Xiaomi redmi/Moto/sony/Alcatel/LG/HTC. 360 laipsnių pasukti, reguliuojamas peržiūrėti, ar ji gali būti horizontali, vertikali arba bet kurio kampo po saule. 4.Veikia su dauguma prietaisų, palaikančių " USB prievado, pavyzdžiui, nešiojamojo kompiuterio, KOMPIUTERIS, centrinis bankas, USB įkroviklis, AC adapteris ir kt.Lengva ontrol ant laido " power on/off arba įjungti apšvietimo režimą norite. 5.Mūsų žiedas lempos yra labai paprasta išskaidyti ir surinkti, labai patogu nešiotis ir kelionės.Paketas Apima: Prašome efer produkto nuotrauką sąrašą Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Spalvos temperatūra 3300-5600 K
Funkcijos 9 Telefono Skambutis Šviesos
Funkcijos 2 led šviesos žiedas
Funkcijos 1 šviesos žiedas
Funkcijos 13 makiažas, šviesos,
Pakuotė Taip
Funkcijos 11 photo light
Funkcijos 14 ringlight
Sertifikavimo Nėra
8 funkcijos selfie šviesos žiedas
Savybės 4 Žiedas su Šviesos Stendas
Funkcijos 3 žiedas šviesos su trikoju
Funkcijos 5 Fotografija Apšvietimo
Prekės Pavadinimas KUTO
Funkcijos 10 žiedas lempos
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 12 selfie šviesos
Bruožai 6 Fotografija Šviesos Žiedas

Panašūs produktai