Geriausia pardavimo Švino taurės vyrų ir wowen jonizuojančiosios spinduliuotės Priekyje& šoninės apsaugos švino akiniai ray ekranas 0.5 mmpb 0.75 mmPb

€49.60

-23%

€65.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: trigger godox fc16, vyrai akiniai nuo saulės pusėje padengti, akių apsauga akiniai, vyrai sunglass, akiniai, apsaugos, šiuolaikinės, geriausias pardavėjas, prabanga sunglass pusėje, tl fc16 crank tool, colnels akiniai nuo saulės, mtb multitool.

Geriausia pardavimo Švino taurės vyrų ir wowen jonizuojančiosios spinduliuotės Priekyje& šoninės apsaugos švino akiniai ray ekranas 0.5 mmpb 0.75 mmPb

Produkto informacija: .Tai yra naujas produktas-x-spindulių apsauga .Ray apsaugos švino akinius(su gynybos pusėje). .Apsauginiai akiniai švino-pusės priekyje ir šone žaidė visą spektrą akių apsauga.Leidžia jums dirbti geriau apsaugoti jūsų akis. .Pusėje borther didelis pralaidumas,platus regėjimo laukas,stipraus pasipriešinimo. .Pagrindinės žaliavos x-ray apsaugos švino akiniai yra pagaminti iš švino stiklo spinduliuotės.Kaip ji svoriai lyginamąjį svorį, nei įprasta, akinius.Turi x-ray ir rentgeno spinduliuotės ekranavimo efektas. .Paprastas modelis,teigiama apsaugos ,lengvas ir paprasta,graži ir turtinga .Didelis skaidrus švino glazūros .Su šoniniais gynybos,jūs galite imtis, akiniai aukščiau .Neturi įtakos vizija,šviesos ir confort,tvirti ir patvarus.Naudoti apsauginius akinius: 1.Renkantis akinius naudotis produktų kontrolės agentūra tikrinimo reikalavimus atitinkančius gaminius. 2.Pločio ir dydžio akinius, kad tilptų vartotojo veidą. 3.Objektyvo dėvėti grubus,rėmas žalą,turės įtakos operatoriaus viziją,turėtų būti nedelsiant pakeista. 4.Akiniai naudoti,kad būtų apsisaugota nuo akių ligų. 5.Suvirinimo akiniai filtro ir apsauginės plėvelės privalo veikti pagal poreikį pasirinkti ir pakeisti. 6.Norėdami išvengti sunkiųjų patenka sunkiųjų pressuremto išvengti trinties objektyvą ir kaukė kietais objektais. [PASTABA]: .Tai yra 0,5 mmPb sukelti akinių .Kaip patobulinti ir atnaujinti produktą,produkto pristatymas gali yra neatitikimų. .Įpakavimas:1 vnt/ pak DETALUS vaizdas:

NEWOLAND AKINIŲ SERIJA:

Pristatymas: 1.Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas. 2.Mes atsiųsime elementus per 1-5 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą be kita ypatinga padėtis. 3.Prekės yra vežamos per tarptautinio oro paštu kinija paštu,Paprastai,mes teikiame registruotas sklypas, paslauga, prekės pristatymas,su sekimo numeriu.Įprastomis aplinkybėmis,pristatymas trunka maždaug 15-30 darbo dienų.Kartais pristatymas užtruks ilgiau, jei pakuotė yra pasirinktas muitinės tikrinimas atsitiktinės atrankos būdu.Pirkėjas mokėti už laivybos ir tvarkymo mokesčiai,kuris yra negrąžinamas.Mes laivas visame pasaulyje ir laivybos ir tvarkymo mokestis yra tas pats. 4.Pristatymo laikas visiškai priklauso nuo vartojimo muitinės ir pasiuntinių paslaugų bendrovė. 5.Tarptautinės Pirkėjai,atminkite: Importo muitų ,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės vieneto kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų.Mes esame atsakingi už laivybos,nes mes nesame atsakingi už muitinės formalumų atlikimo.Pirkėjai turi tvarkyti muitinės formalumus jų pačių.Atsiliepimų: 1.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos,ačiū labai. 2.Mes visada galime pasiūlyti geriausią kainos geriausius produktus ir paslaugas jums. 3.Prašome susisiekti su mumis per Jntprojektai.lt arba elektroniniu Paštu, prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių),arba neigiamas(1-2stars)atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti nuotaikos čia,ačiū .

Modelio Numeris NAUJAS-FC16
akiniai struktūra Rėmas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Produkto Tipas Ray apsaugos sukelti akinių
Lenses Optical Attribute UV400
Lens Height 45mm
Trumparegystė stiprumo pritaikymas savo reikmėms Prieinama
Sertifikavimo CE, MPT, ISO9001, CE, MPT
Taikoma svetainę ligoninės, Gamyklų, Žodžiu klinika, laboratorijos
Lens Width 58mm
Frame Material Acetatas
Eyewear Type Sunglasses
OEM Prieinama
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Eyewear
Funkcija Radiacinės saugos
dydis 14*4.5*15CM
Stilius akiniai
Švino ekvivalentas 0.5 mmpb
Prekės Pavadinimas NE-WOLAND
Lytis VYRAI
Lęšių Medžiaga Švino turintis stiklas
Lenses Material Stiklas

Panašūs produktai