Vilna, Maišyti Vilnos Lenkimo 50g Merino Sumaišyti Ranka Dažytos Vilnos, Viršuje Meno Adata ir Šlapio Vėlimo Reikmenys Vėlimo Adata "Pasidaryk pats" Vilna " (NR. 16)

€3.42

-38%

€5.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: knit yarn, storas vilnos, 70 fono šviesą, kūno merinos, merino vilna, merino siūlai, iškirptę be apykaklės marškinėliai, jaučiau, rankdarbiams, maišyti verpalai, siūlų menas.

Norite Savarankiškai kurti, Tai Mišri Vilna yra Ideali Žaliava, Savo kūrybą.

Sumaišytas Vilnos Lenkimo 50g, Merino Mišraus Pluošto, Rankų Dažytos Vilnos Viršuje, Meno Šlapio Vėlimo Reikmenys, Vėlimo Adatos "PASIDARYK pats" Vilnos Lenkimo

UNIVERSALUS VILNOS LENKIMO

Idealiai tinka vėlimo adatos, šlapio vėlimo, verpimo, audimo, puošmenų, džiovintuvas kamuoliukus, ir daugiau.Naudoti drėgnos arba sausos.

AUKŠTOS KOKYBĖS IR SUPER MINKŠTAS

Sukasi ir veltinio (Wet Veltinys ir veltinius) kaip sapnas.Geriausios vilnos pusverpaliai, kad tiktų įvairių projektų.Tai aukštos kokybės pluošto padės jūsų projektai atrodo daugiau gražus ir profesionalus.

LENGVA NAUDOTI

Mūsų vilnos pusverpaliai, verpalai yra pagamintas iš minkštos vilnos pluošto.Vata, veltinys greitai ir lengvai įtraukti į įvairių amatų ar pomėgius, puikus pasirinkimas dėl savo meno ir amatų projektų patinka, kad simbolių ir visų mūsų unikalus gyvūnų draugai.

PUIKI DOVANA

Atitinka tai, ko jums reikia už PASIDARYK pats įvairių stilių adatų vėlimo ir šlapias vėlimas.Puikus papuošalai, meno sprendimus, bet ir amatų ideali Kalėdinė dovana.Ši vilna yra puikus darbo su draugu dažnai yra pageidaujama mokyklose.

PUIKUS PAKAVIMO

Skaidrus krepšys, lengvai jį rasti, ir taip pat išvengti dulkių, maždaug 50g.

Mėgaukitės šis puikus vilnos pluošto, nes jis yra puikus verpimo, vėlimo adatos, šlapias vėlimas.Tai vilna į viršų ir tipiškas vėlimo.Tinka pradedantiesiems pažengusiems suktukai ir amatų rūmai.Jis buvo kuokštelinių pluoštų, nekarštų ir nešukuotų dėl šilkiniai sklandžiai viršų, kad bus nugara, kaip sapnas geras daugelis programų, įskaitant megztiniai, šalikai, kepurės ir daugiau.Tai yra pluošto yra ilgaamžiškumas su minkštumą galima pajusti.Ji yra pakankamai minkštas kitą odą, bet taip pat tinka viršutinių drabužių siuvimas.

Rodyti sau, kad jūsų verpimo ir manė, svajones ateiti tiesa, šis prabangus derinys minkštos Merino vilnos .Gražus, minkštas, orui, lengvas - šio pluošto mišinys yra puikus ir verpimo odos projektus.

Puikus Amatų, vėlimo, verpimo į siūlus, katė urvas, lėlių galvas, leidinius, rankos stambusis megztiniai, antklode ir, jei norite, kad jūsų pačių vilnos džiovintuvas kamuolius.

Adata vėlimo, verpimo, šlapio vėlimo, papuošalų priėmimo, 3-D skulptūra ar kitas meno kūrinys jums reikia nuostabus vilnos naudoti !

APIE SPALVŲ SKIRTUMAS

Mes savo labai geriausiai atstovauti mūsų spalvų ir tekstūrų, fotografuoti juos, šviesos, lauke, saulės šviesoje, su/be blykstės...įvertinusi pasakė, kad,, mes tikimės, kad jūs suprasite, kad yra tiek daug kintamųjų, kurie turės įtakos tai, ką matote (įskaitant monitorius, klimato ir individualus suvokimas), ir kad jūs suprantate, kad kai kurie skirtumai gali atsirasti.

Stilius Melange Siūlų
Yarn Type Vilnonis
Medžiaga 70 (19 mikronų) merino vilnos
Produkto Tipas Maišyti Verpalai
Naudoti vėlimo adatos,, Šlapias Vėlimas, Verpimui, audimas
Tipas Vilna, Maišyti Verpalai
Pakuotė Skaidrus Aiškiai Maišelį
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris HSYM001
Kilmės AS(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Modelis Dažyti
Spalva Sumaišytas su Įvairių Spalvų Vilna
Neto svoris 50g / oz 1.77

Panašūs produktai