Augintiniai Produktas Universalus Birdcage Lizdą Kabinti Už Balandžių Papūga Mynah Birdcage Akrilas Skaidri Paukščių Narvas Augintiniui Guard Birdcage

€78.00

-40%

€130.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: miršta balandžiai, birdhouse, paukščių laktos, šiuolaikinės raudona vaza, paukščių namai, narvas dangtis, papūga narvai dideli, galvijų įmova, metalo paukščių namai, lauko, paukščių palapinė.

Dydis: 80*35*47cm

5 punkte aprašymas:

[Išskirtinį išvaizdą] paukščio narve yra pagamintas iš aukštos kokybės geležies vielos ir akrilo.Paviršius yra lygus, meistriškumo yra baudos, firma, stabilus, skaidri ir matoma.Labai dekoratyvūs.

[Saugius Namus] paukščio narvas yra įrengta paukščių priedai, pvz., šėrimo dėžės ir lenkai.Užrakto konstrukcija, nereikia nerimauti dėl nuostolių paukščių; atviro viršaus konstrukcija užtikrina saugią ir laisvą aplinką, paukščiai.

[Lengva surinkti] plug-in dizainas paukščio narve, dalys yra lengva surinkti, ir ji yra įrengta su montavimo instrukcijas. (Po atitikimo video, galite įdėti vaizdo kopiją)

[Skaidrios plokštelės] nuimamas apačioje dėklas yra tvirtas ir patvarus, kuris skatina valymo naminių gyvūnų išmatos ir išlaiko birdcage aplinkos ir patalpų aplinką patogus ir higieniškas.

[Wide naudokite] mažų papūga paukštis narvelyje yra tinkamas vidaus ir lauko darbams naminių gyvūnėlių parduotuvėse ir pet ligoninės, ir taip pat gali būti naudojama papuošti gėlių parduotuvės.

Prekės informacija: Šis didelis paukštis narve papūga narve leidžia jūsų mylimas augintiniai judėti ir žaisti laisvai.Dėl paukščių, prabangus vila.Tuo pačiu metu, per skaidrūs akrilo, jūs galite aiškiai įvertinti veiklos rūšių paukščių.Lubos ir sienos yra visų tinklų projektavimo, ir stovi lenkai ir žaislai gali būti išdėstyti laisvai.Viršuje birdcage gali būti atidarytas ir prijungtas prie stulpų, suteikiant paukščių daugiau judėjimo laisvės.Vidaus aplinkos tradicinių paukščių narvai yra linkę kaupti, paukščių išmatų ilgą laiką ir yra sunku išvalyti, kuris sukelia taršą, paukščių narvas aplinkos ir patalpų oro.Šis paukštis narve galima ištraukti važiuoklės nekeičiant veiklos paukščių, ir gali būti valomi bet kuriuo metu, suteikiant paukščiai ir patys sveiką ir patogią namų aplinką.

Priedai:

Birdcage pagrindinės kūno*1 (Reikalaujama, surinkimas)

Šėrimo puodelio*4

Nuolatinis polių*3

Montavimo instrukcija*1

Tipas Paukščiai
3 funkcija Balandžių Papūga Mynah
Funkcija 1 Lengva Valyti
2 funkcija atsparus vandeniui
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo, Geležies

Panašūs produktai