Super Mario Bros Luigi Tshirts Kūdikių Berniukų Marškinėliai Vaikams Drabužių Animacinių filmų T-shirt Vaikų Drabužių trumpomis Rankovėmis Mergaitėms Viršūnes Tee Vaikai

€2.91

-45%

€5.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ze mergina drabužiai, donkey kong žaislas, marškinėliai sonic, mario odyssey, žaislas super mario bros, minecraft marškinėliai, splatoon kalmaras, mario marškinėliai, marškinėliai t, drabužių ladys vaikai.

Mes fTo buyerast laivybos pardavėjas.

1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums. 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark. 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 7 - Prašome įsitikinti, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą ir tt., teisinga ir išsami. 8 - Praneškite mums turi laiko pasikalbėti su jumis, nereikia atidaryti ginčo pirmas.

Apie Spalvų Skirtumai

Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti, tai gerai.Ačiū!Dėkojame už jūsų paramą ir linkime jums malonaus apsipirkimo internete.

Drabužių Ilgis Reguliariai
Aukštis 100CM-160CM
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį, kūdikių berniukų, mergaičių
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Tipas LAISVAS
Medžiaga Šilko, Poliesteris
Amžius 4 iki 14 metų
Viršūnės Tipas Tees
Lytis Unisex
Elemento Tipas Topai
Apdaila Dragon-Ball marškinėliai
Tipas 1 Negabaritinių
Modelio Tipas Animacinių filmų
Apykaklės O-Kaklo
Modelio Numeris Trumpas rankovės, marškinėliai berniukams, mergaitėms
Sezonas Vasaros
Topai Tees
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelis Mario Bros
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mados, Gyvūnų

Panašūs produktai