Atsitiktinis Pledas Ziajać Kostiumas Moterims, S-5XL Moterų Švarkas Rožinės spalvos Balta Juoda Striukė Kailis Ir Kelnių 2 dalių Komplektas

€42.78

-15%

€50.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: co skirtumas, juodas kostiumas moteris, apynasrio viršuje ziajać kostiumas, haremas jumpsuit, švarkas švarkas moterims, švarkas žalios, kostiumas moterims, suknelė tiktų, blackpink kpop, moterų liemenė rinkinys.

Dėmesio

1. Tai yra Kinų dydžio, mažesnis nei Europos, Amerikos ir rusijos dydžio bendrosios proga, don ' t remtis S/M/L paprasčiausiai, jums reikia išmatuoti duomenys iš drabužių jūs dėvėti, dabar kaip paveikslėlyje žemiau prieš perkant, ir tada pagal savo dydį informaciją, pasirinkite dydį už save.

2 .Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių ir pirkėjams yra atsakingas už muitus.

Prekės Pavadinimas YUCHENSHANG
Stilius Atsitiktinis
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Spalva Rožinės Spalvos;Juoda;Balta
Apykaklės Įpjovomis
Elemento Tipas Ziajać Kostiumai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Ziajać Kostiumai 988
Drabužių Ilgis Reguliariai
Sezonas Rudenį;Ruduo;Žiema;Pavasario
dydis S-5XL
Medžiaga Acetatas, Spandex
Lytis Moteris
Uždaryti Tipas Vienas Mygtukas,
Medžiagos Sudėtis Spandex;Acetatas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Panašūs produktai